Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszenie Hongmona

DonOmar18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, wie ktoś może gdzie zdobyć broń Stalker Sword? Potrzebna jest do ulepszenia broni Hongmon na 6 lvl.

Wheel of Fate - Foshi Pyres, za zabicie bossa (w tamtym regionie) dostajesz kamyczki (Essence) których używasz do kręcenia kołem, jak wypadnie ci skrzynka z broniami to ją otwierasz i masz szansę na dostanie miecza ale również może wypaść ci broń dla innej klasy. Osobiście polecam wytrwanie do lvl 16 i kupienie broni w AH ponieważ nie warto marnować kluczy na tą broń ale kołem warto kręcić bo może ci wypaść bardzo dobry Soul Shield.

没我爱

Opublikowano

Wheel of Fate - Foshi Pyres, za zabicie bossa (w tamtym regionie) dostajesz kamyczki (Essence) których używasz do kręcenia kołem, jak wypadnie ci skrzynka z broniami to ją otwierasz i masz szansę na dostanie miecza ale również może wypaść ci broń dla innej klasy. Osobiście polecam wytrwanie do lvl 16 i kupienie broni w AH ponieważ nie warto marnować kluczy na tą broń ale kołem warto kręcić bo może ci wypaść bardzo dobry Soul Shield.

Lepiej jest mu stracić te parę kluczy i dropnąć to, żeby szybko czyścić potem wszystko = szybciej wyleveluje. Kluczy i tak jest od zajebania w porównaniu z charmami. :v

Opublikowano

Może się zdarzyć też tak jak mi, gdzie po zużyciu wszystkich kluczy nie wyleciała moja broń. Teraz mam 13 lvl i męczę się przechodząc podziemia bo po jednej grupce mobów muszę się regenerować.

ulpdoa6f345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...