Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Instalacja sterowników do Intel GMA x4500

Mashrek

Pytanie

Opublikowano

siema mam problem gdy chcę zainstalowac sterowniki od karty graficznej zintegrowanej intel gma x4500  to wyskakuje mi błąd że  "ten system nie spełnia minimalnych wymagań dotyczących instalowania tego oprogramowania"

PC 

Intel Quad Q6600

2gb ram ddr3 

G41m-SP20

Pomocy 

Pomogłem ?? like

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie rozumiem jak będe mieć 6gb ram to będzię działać czy bez grafiki sie nie ruszy 

jak co to jaką grafike polecasz do 150zł żeby działała fs15  csgo noi na minimalnych aby szło gta v  

za parę dni bedę mieć 1x4gb więc będę mieć 6gb od kolegi zasilacz mam Tthermaltake pure power-480adp

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Nie spełniasz i tak wymagań minimalnych , nie masz minimum 2 Gb RAM skoro grafika zabiera dla siebie. 

nie rozumiem jak będe mieć 6gb ram to będzię działać czy bez grafiki sie nie ruszy 

jak co to jaką grafike polecasz do 150zł żeby działała fs15  csgo noi na minimalnych aby szło gta v  

za parę dni bedę mieć 1x4gb więc będę mieć 6gb od kolegi zasilacz mam Tthermaltake pure power-480adp

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Nie spełniasz i tak wymagań minimalnych , nie masz minimum 2 Gb RAM skoro grafika zabiera dla siebie. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Bo pewnie instalujesz do niewłaściwej wersji chipsetu. Właściwe sa na stronie producenta płyty głównej. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...