Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za gra?

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak patrzyłem na ETS2/3 i znalazłem to:
https://www.youtube.com/watch?v=wSQKfSgF51M

Mógłby ktoś powiedzieć co to za gra?^^^^^^^^^^^ ew. Jakie tam są dodatki/mody

Gra wygląda bardzo, ale to bardzo fajnie. Grafika bajeczna.
Tak patrze na ETS2/3 i tam grafika chyba nie jest taka sama, moze sie myle?

Są jakieś dodatki/mody do ETS2/3

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

To GTA V. Ktoś wgrał jakieś mody. Chyba, bo w GTA V nie grałem. 

o.O Dzieki za info. Wracając do ETS2/3 są do niego jakieś mody/dodatki/update, tak aby grafika byla ciut lepsza? Chociaż na światło, aby padało bardziej realistycznie.

@Jano900

Opublikowano

To jest GTA V i żadnych modów ten pajac nie wgrał tylko wziął ciężarówkę i jechał(dając specjalnie nazwę ets'a). Nie ma "ETS 3"  jest tylko 2, teraz wychodzi ATS odpowiednik ETS2, ale w ju es ej. Tak wpisz sobie ETS2 mods i wszystko to stronki z modami, gdzie można jeździć nawet na kucyku jak znajdziesz.

Wy tak na serio @srakalak123 i @Jano900 ?

Opublikowano

To jest GTA V i żadnych modów ten pajac nie wgrał tylko wziął ciężarówkę i jechał(dając specjalnie nazwę ets'a). Nie ma "ETS 3" jest tylko 2, teraz wychodzi ATS odpowiednik ETS2, ale w ju es ej. Tak wpisz sobie ETS2 mods i wszystko to stronki z modami, gdzie można jeździć nawet na kucyku jak znajdziesz.

Wy tak na serio @srakalak123 i @Jano900 ?

Dzieki za info. Co do Twojego pytania to odpowiedź bri TAK. Nigdy nie mialem stycznosci z GTA V i ETS 2, więc sie zapytałem. Wracajac do tematu. ETS2 czy 18 wheels of steel extreme trucker 15/16??

Edit:

Ile kosztuje ETS2 z wszystkimi dodatkami? Nigdzie nie moge znalezc, on jest po Angielsku tak?

@kubatoja @Jano900

Opublikowano

Dzieki za info. Co do Twojego pytania to odpowiedź bri TAK. Nigdy nie mialem stycznosci z GTA V i ETS 2, więc sie zapytałem. Wracajac do tematu. ETS2 czy 18 wheels of steel extreme trucker 15/16??

@kubatoja @Jano900

Bardziej ETS 2.  18WoS(seria) jest już bardziej dla weteranów tej gierki lub jak masz strasznego hajpa na nią bo Cię interesuje(grafika wprost z pegazusa pewnie odstraszy 90% graczy).

Opublikowano

Bardziej ETS 2.  18WoS(seria) jest już bardziej dla weteranów tej gierki lub jak masz strasznego hajpa na nią bo Cię interesuje(grafika wprost z pegazusa pewnie odstraszy 90% graczy).

Ok dzięki, a co z  ceną, bo jak tak patrze to DLC bardzo dużo miast dodaje. Duży jest to koszt? Szukałem i nigdzie nie moge znalezc ;d.

Edit: @kubatoja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...