Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z technikum informatycznego do liceum zaocznego.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanko. Obecnie jestem w 2 klasie tech, popełniłem błąd wybierając tą szkołę i raczej się przeniosę - czy orientuje się ktoś czy w szkole zaocznej zaczynałbym w 1 klasie czy w drugiej?

Opublikowano

W klasie zaocznej masz semestry. Ja po skonczonej zawodówce od razu wbiłem na 3 semestr (2 klasa). Więc raczej luźno powinni Cie przyjąć, chyba, że miejsc nie ma.

Opublikowano

W klasie zaocznej masz semestry. Ja po skonczonej zawodówce od razu wbiłem na 3 semestr (2 klasa). Więc raczej luźno powinni Cie przyjąć, chyba, że miejsc nie ma.

A teraz na jaki semestr bym się łapał? Ewentualnie po skończeniu tutaj drugiej klasy?

Opublikowano

A teraz na jaki semestr bym się łapał? Ewentualnie po skończeniu tutaj drugiej klasy?

Dogadaj się najlepiej w sekretariacie danego liceum, oni Ci powiedzą co i jak bo to różnie jest prawde mówiąc. 

Opublikowano

Wystarczy zadzwonić, przez telefon udzielą ci takiej informacji bez problemu.

Najprawdopodobniej wezmą cię od razu do 2 klasy, tj. 3 semestr.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Najlepiej jest się przejść/zadzwonić i wypytać o to. Prawdopodobnie zacząłbyś od 3 semestru, ale dla pewności spytaj się w danej szkole.­

­VeIMQWU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...