Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strony typu kwejk, demotywatory

Mathiros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem sobie skrypt do strony typu kwejk, demotywatory, radywujka. Tylko teraz taki problem.. O jakiej tematyce mogę zrobić taki portal? Ma ktoś pomysł? :D

Opublikowano

Przed robieniem takich rzeczy dobrze jest sobie obrać jakiś plan co chce się zrobić, jaka tematyka, etc. Bo bez sensu jest robienie czegoś i nie mieć na to pomysłu :p Przemyśl co jest teraz 'modne', tak aby poszerzyć krąg odbiorców. Im szerszy tym lepiej.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Zrób tak jak wszyscy, zerznij śmieszne obrazki z 9gaga, potem zacznij dodawać śmieszne memy o murzynach i obecnej sytuacji politycznej w Europie a profit sam przyjdzie.

Opublikowano

Gdyby ktoś miał genialny pomysł na tego typu stronę, to na pewno nie chwaliłby się tym tutaj, tylko sam by taki pomysł zrealizował.

Serwisów tego typu są tysiące, więc ciężko wymyśleć jest coś unikalnego, jednak ty sam musisz do tego dojść, bo nikt za ciebie tego nie zrobi.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Według mnie za dużo jest tych śmieszkowych stron, ewentualnie zerżnij wszystko z jbzd a widownia i tak będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...