Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Global problem z Negrosem

patryk2aw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was prośbę otóż pisze tu z powodu problemu jaki mnie napotkał na metin2 global tzn. mój problem polega na tym że nie mogę się zalogować na server Negros wyskakuje Błąd połączenia z serwerem wszystko by było jaśniejsze gdyby wszystkie serwery nie odpowiadały a niestety tak nie jest tylko negros nie chce wspołpracować proszę o pomoc daje ++ Dzieki nawet za próby pomocy :) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ban po ip czitowales  to liczyles sie z ryzykiem

Nigdy jeszcze nie dostałem bana na ip (zawsze na maila) więc się nie znam ale moim zdaniem gdyby dostał bana nie mógłby zalogować się na wszystkie serwery , poza tym pojawiłby się komunikat o zablokowanym koncie a nie o błędzie łączenia z serwerem.

Opublikowano

Stary .Po co zakladasz temat,MAjac swoje racje?.Oceniaj wtedy kiedy sprawdzisz u znajomego czy z kontem da sie polaczyc.Zalecam zadzwonic do pana od internetu o zmiane ip.I tyle i nie spamowac wiecej.Ile tu ludzi jest "mądrzejszych" z reszta byly juz takie tematy niedawno identyczne jak twoje.Wiec prosze sobie odkopac...

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...