Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eden Project

OverNatural

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :|

Od jakiegoś czasu myślę nad projektem priv. serwera. Postanowiłem napisać tutaj, może ktoś będzie miał ochotę/chęci na chillowe & profesjonalne  programowanie w C# i php - ew jakieś beta-testy(not yet dudes)... Serwer będzie pod te "wyższe" wersje client'a - 8.4.5/9.0/10.0 ew można pobawić się z najnowszym Clientem od Darkorbit - 10.1 !

Wydaje mi się że 10.0 będzie najlepszym rozwiązaniem - mam już 80% tych "ważniejszych" pakietów - więc nie będziemy tracić czasu na szukanie ich w 10.1

Plox nie róbcie gównoburzy na temat tego że Client 3D jest emm... C*****y xD ?

Kilka SS:

S67ee.gif

c7W4e.gif

OI3Yb.gif

V0a19Z.gif

Opublikowano

Prezentuje się fajnie, wersja DO jest idealna jeżeli dopasuje się raty na serwerze, także serwer może być hitem, ale będąc szczerym wątpię, że w ogóle ruszy jak wszystko od graczy MPC. Dużo pisania, etc. mało pracy.

Opublikowano

Klient 3d jest brzydki po za tym za dużo shitu typu formacje i te inne rzeczy co psują grę.

To zależy od gustu gracza ;) mi osobiście się podoba i do tego jest lepsza optymalizacja.

Co do serwera, zapowiada się świetnie, zobaczymy co z tego wyjdzie :>

500.png

Opublikowano

Witam :|

Od jakiegoś czasu myślę nad projektem priv. serwera. Postanowiłem napisać tutaj, może ktoś będzie miał ochotę/chęci na chillowe & profesjonalne  programowanie w C# i php

Mogę pomóc?

btn_donate_SM.gif - Zmotywuj mnie do dalszej pracy. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , ja również myślałem o uruchomieniu priva jednak w OLD ;] Posiadam 3 VPS , serwer TS3 i kilku napalencow gotowych do rozpoczecia rozgrywki juz dzis ;] Jedynym minusem jest to że nie mam bladego pojęcia jak skombinować takowy emulator wraz z całą resztą jak chociażby PHPTheme ;]

Jakies sugestie ? ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...