Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

game 34k moob proto

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy metin2 to gra?

• Tak
      2
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z game 34k terenzo . Mianowicie z navi tabelka moob_proto . Zwiększyłem exp i drop golda 2x .... wyeksportowałem bazę .... przerobiłem do tego nowego txt . Wrzuciłem do db ... nadałem chmody itd itd... Ale niestety exp się nie zwiększył na serwerze a drop yang tak . Próbowałem już tak kilkakrotnie ... nie wiem w czym problem . Dodam , że w tabelce exp jest on zwiękrzony

Opublikowano

Exp jest zwiększony z mobów a takim razie. Jeżeli chcesz zwiększyć expa w tabelce to musisz difem/edytorem od terenza czego nie polecam pozostaje lib lub przejście na source. Pozdrawiam

Opublikowano

Na sours to trzeba się znać a ja się dopiero uczę ;]

Wgrywałem z 20 difów na 140/255lv ,  w confingach edytowałem na 130 ( bo taki chce osiągnąć ) . A na nich jest max 120 .

Dif na naprawę expa też ... Wogule z mpc tylko jeden mi zadziałał i lepiej nie pisać na co...

Pobrałem tego edytora expa od terenza . I zastanawiam się czy to pomoze . ( zmieni expa i odbuguje ten exp do 130)

Tylko tam offset na game 34k potrzebny .... no  i znowu te z mpc nie działają .... To szukam w google i pupa ;]

Jeżeli ktoś zna dobry lub ma game 34k z max min 130 będe bardzo wdzięczny i daje limit...

Opublikowano

Exp jest zwiększony z mobów a takim razie. Jeżeli chcesz zwiększyć expa w tabelce to musisz difem/edytorem od terenza czego nie polecam pozostaje lib lub przejście na source. Pozdrawiam

ze co xD ?

Spruboj jeden wpis podwoić exp i czy się cos zmieniło xD

Żeby mieć level 120+ potrzebny ci będzie diff na komendę /l /a

Opublikowano

O difie to wiem ;] Nawet z epv** powgrywałem ;] PO wbiciu 120 i 500k expa dalej nie leci ....

Tylko dlaczego inne dfy mi działają a te 2 nie ;] komenda na lv 120+ działa dostaje expa ale się nie zapisuje ... nawet mam efekty lvl up le i tak nic się nie zmienia xD . Staty też wzrastają pa sekundę :P

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...