Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki sposób zablokować wszystkie komendy na danym rejonie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję pomocy, ponieważ nie wiem jak zablokować WSZYSTKIE komendy na danym regionie /region flag spr blocked-cmds /spawn, /baza, /home, /espawn, /etpa, /tpa, /tpaccept, /tpyes, /etpyes wpisuję tyle i dalej sie nie da chciałbym zablokować jeszcze pare a nawet i wszystkie jeżeli jest taka możliwość, z góry dziękuje za pomoc! :)

Opublikowano

./rg f spr allowed-cmds tu_wpisz_komendy_które_mają_pozostać_odblokowane

Wszystkie komendy które nie wypiszesz zostaną zablokowane ;)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

No tak ale po pewnym czasie już brakuje miejsca i nie chce dalej pisać w tym jest problem ....

Nie chce odblokować komend tylko zablokować,czytanie ze zrozumieniem ...

Opublikowano

No tak ale chcesz zablokować wszystkie komendy.Używając tego każda komenda którą NIE WYPISZESZ będzie zablokowana na tym regionie

Edit:

Napiszę od nowa:

Jeżeli masz komendy na serwerze /a /b /c /d /e /f /g /h i chcesz żeby na tym regionie działała tylko /e to używasz komendy /rg f region allowed-cmds e

Reguła allowed-cmds ustawia komendy które działają, te które nie będą wypisane zostaną automatycznie zablokowane

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Problem pojawia sie w momencie gdy konczy sie miejsce do pisania i za zablokowane tylko te komendy które są juz wypisane a gdy chcę napisac od nowa to blokują sie tylko te które napisze od nowa

Przepraszam bardzo mój błąd dopiero teraz zrozumiałem o co chodzi, po prostu źle sformułowałaś zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...