Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedoinformowanie na egzaminie zawodowym

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałby otrzymać pewnr informacje czy mogę jakoś przyśpieszyć pisanie powtórki z egzaminu zawodowego, który prawdopodobnie oblałem nie z mojej winy. A więc sytuacja wygląda tak, dziś miałem egzamin zawodowy, który polegał na napisaniu kosztorysu i innych paru rzeczy, podczas wykonywania egzaminu nikt nas nie poinformował, że w danym pliku są jeszcze ukryte dwie karty ( i właśnie te dwie z jak się okazało pięciu wszystkich kart podlegają ocenie), które otwiera się przez mały prostokącik obok wyboru kart w danym dokumencie Exel. Egzaminator nie poinformował nas o istnieniu tych kart bo jak powiedział sam o nich nie wiedział a my wtedy jeszcze nie wiedząc, że pod tym przyciskiem są ukryte dodatkowe karty ( kolejne dwie karty były widoczne normalnie na pasku na dole, wystarczyło je przełączać) nie uzupełniliśmy, w samyn arkuszu nie było żadnej wzmianki o ukryciu danych kart. A więc streszczając cała historię nie wypełniliśmy dwóch kart z trzech podlegających ocenie poprzez niedoinformowanie ze strony egzaminatora, w sumie oblała cała ośmioosobowa grupa. Sam egzaminator dowiedział się o istnieniu tych kart od mojego kolegi, który był w późniejszej grupie i przez przypadek wcisnął ten przycisk, który nawet jak on to określił nie wyglądał na coś co można wcisnąć. Chciałbym się dowiedzieć co można zrobić z tą sytuacją, muszę czekać cały rok na poprawkę tylko przez to że egzaminator nie wiedział o ostnieniu dwóch kolejnych kart do oceny ?

Opublikowano

Podobno nasze prace niekwalifikują się do oceny (logiczne w sumie jak zapakował tylko jedną prawidłową kartę z trzech do koperty) a nasz wychowawca prowadzi jakieś rozmowy z dyrektorem co z tym faktem zrobić... brak mi słów.

Za rok średnio mi odpowiada bo jeżeli wyjadę do Anglii to wątpię abym miał chęć wracać do Polski aby napisać jakiś egzamin...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...