Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić 3 lvl?

DaynoD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up dobre dobre typie -.- twórca tematu o czym innym i ty o czym innym ;d 

co do tematu to wyścig zbrojeń i deadmatch,najwięcej expa leci.

Opublikowano

Jak szybko Wbić 3 lvl?

Mam nowe konto i jak na nim moge szybko wbic lvl

Ja ogólnie wbijałem rangę grając na DeadMatch'ach myślę że to jest najszybszy sposób.

Opublikowano

DM sa najlepsze bo poprawisz skilla, zwlaszcza jak jestes nowym graczem, tak to uproszczony (lub cos podobnego) ze znajomym, ktora umiera i daje Ci info :D 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Jak jesteś ogarnięty i grasz dobrze to Uproszczone, ale to musisz po 30 killi robić minimum, jak nie to Wyścigi Zbrojeń

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Niektórzy wolą dm'y, a inni wyścigi zbrojeń. Graj na którym trybie najlepiej Ci się gra, a 3 level i tak wpadnie, a skilla i tak poprawisz, zależy ile będziesz poświęcał na to czasu.

Opublikowano

Staraj się grać ze swoimi znajomymi Oni pomogą Ci chociaż wygrać pierwsze 10 meczyków, dzięki czemu wybijesz się rangą. :) 

Co ty pierdolisz... 

Ja na smurfie nabijałem lvl z kumplami na uproszczonym +30 fragów co mecz i szybko idzie 

Znajdź kogoś grajcie na siebie i gdy jeden zginie mówi drugiemu gdzie kto jest :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Idź z kumplem na uproszczony. Kumpel idzie do przeciwnej, leci się szybko wyjebać i podpowiada Ci gdzie są przeciwnicy :)

Opublikowano

Wyścig zbrojeń

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...