Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przechowywanie eq, ss, emocje, ulepszanie shieldów, zachowanie itemów?

Sashimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie można przechować eq ??

• (czy to jest ten koleś u którego możemy włączyć market (chodzi mi o to gdzie można sprzedawać swoje rzeczy innym graczom ))
  • jeżeli tak to dla czego on ma 2 opcje z dwoma zakładkami >>?? i do której mam sobie coś chować :D

Jak robić zdjęcia w grze ( wiem że mogę sobie zrobić zrzut ekranu :Pchodzi mi o to czy jest taka opcja w grze  ) ?

Jak wykonuje się różne gesty (nie mogłem tego znaleźć ):D ?

Można ulepszać Soul Shield?

Są jakieś itemy które warto zachować na 45lvl (chodzi mi o itemy które dostajemy za odpowiedzi w ankietach oraz te z tej "planszówki" )

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

Również doczepie sie do tych pytan jest mozliwosc przechowywania a sprzedawania tego jeszcze nie wiem .... hmmm gram od 19 stego gierka wydaje sie mega ale dreczy mnie to jak mozna podniesc umiejetnosci... czy warto kupic premium ? czy jakies bronie mozna kupic i gdzie? 

Opublikowano

Screeny robisz normalnie klawiszem PrtScr, zapisują się w folderze Właściciel>Obrazy>BnS. Gesty i emocje są pod f12.

Soul Shield można ulepszać w sposób opisany niżej.

Oprócz tego warto pamiętać o procesie, który jest podobny do Przemiany (Transmutation), a polega na rozbiciu i fuzji Soul Shield. Po rozbiciu Soul Shield otrzymasz Fusion Powder, który pozwoli Ci na połączenie różnych Soul Shield (oddzielne Soul Shield UI). Po fuzji Soul Shield część, którą poświęcimy zostanie zniszczona, a jedna z jej statystyk zostanie dodana do drugiej części, zwiększając jej statystyki. Dzięki rozbijaniu niepotrzebnych Soul Shield i wykorzystywaniu proszków do ulepszania innych, będziesz mógł jeszcze lepiej dostosować statystyki swojej postaci oraz zwiększyć jej moc.

­

c:

Opublikowano

Również doczepie sie do tych pytan jest mozliwosc przechowywania a sprzedawania tego jeszcze nie wiem .... hmmm gram od 19 stego gierka wydaje sie mega ale dreczy mnie to jak mozna podniesc umiejetnosci... czy warto kupic premium ? czy jakies bronie mozna kupic i gdzie? 

Umiejętności od 17lvla bodajże, dostajesz misje wtedy.

Premium zależy od Ciebie. Bronie i wszystko ulepszasz te Hogomonn, używając itemków co Ci dropią.

Opublikowano

Tylko wlasnie gdzie one dropia ... i na jakich serwerach gracie ? z nazw niestety nie pamietam ale ja an tym pierwszym : ) juz 9 lv... wiem nie ma sie czym chwalic ; ) polecam Blade Mastera : ) osobiscie najelpiej mi sie gra ;)  

Opublikowano

Tylko wlasnie gdzie one dropia ... i na jakich serwerach gracie ? z nazw niestety nie pamietam ale ja an tym pierwszym : ) juz 9 lv... wiem nie ma sie czym chwalic ; ) polecam Blade Mastera : ) osobiscie najelpiej mi sie gra ;)

Chodzi ci o to gdzie dropią umiejętności? Umiejętności nie dropią ulepszasz je punktami pod przyciskiem ''K'', do punktów dostajesz dostęp ok 16-18 lvl po wykonaniu jednej z głównych misji więc rób je na bieżąco.

没我爱

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o itemki do ulepszania, to dropią z mobów/bossów podczas misji. Jeżeli potrzebujesz konkretnej broni do przekucia własnej, to wystarczy najechać na jej ikonkę i masz tam napisane z czego dropi. Wszystko masz dokładnie opisane tutaj: 

http://www.bladeandsoul.com.pl/ulepszanie-broni/

­

c:

Opublikowano

mam pytanie jak zrobić żeby wszystko z ekranu znikneło czyli pasek życia, mini, mapa czat itd. chodzi o to że chcę wykonać fajne foto :D

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

mam pytanie jak zrobić żeby wszystko z ekranu znikneło czyli pasek życia, mini, mapa czat itd. chodzi o to że chcę wykonać fajne foto :D

CTRL + X

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...