Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam launchera Premium z modyfikacjami.

HardMCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam Launcher premium. Wiem, że miał on kiedyś możliwość grania w wersji Cracked, którą potem usunięto i jedyna opcja to było przez premium. Można było w nim instalować mody, na stronie tego minecraft'a można było dostać premium za darmo a ikonka to był: creeper a potem crafting (ikonka była taka 3D, potem połączono, było widać głowę creepera, crafting i jeszcze kilka ścian tego bloku).

Wie ktoś, co to może być za launcher ;x? Był to mój ulubiony i nadal go szukam.

Opublikowano

@up to nie ten + brak skanu. Uważam, że to ma wirusa skoro Anty-Wirus może blokować...

Jeśli można, to proszę o stronę launchera lub chociaż nazwę.

Opublikowano

Sa launchery ktore maja jakby "zcrackowane" wersje dla non-premium.
Tutaj masz nazwy roznych launcherow : ATLauncher, FTBLauncher, TechnicLauncher, Curse Voice, 

Opublikowano

Niestety, to nie te. Zresztą chodzi mi o launcher premium, a te nawet nie mają takiej ikonki o której informowałem.

@down:

Też tak myślę, ale pomyślałem, że po prostu nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Hmmm.... znam ten launcher sam kiedyś go przetestowałem ale bodajże został on usunięty. 

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

Opublikowano

Łap działającego :) Licze na ++  x  (wyłącz antywirusa bo może blokować pobranie moda)

Dodaj skan pliku, czas to dwie godziny.

@1361622928-U485574.pngKamermod93

//Skan dodany. 

Opublikowano

Nie wiem czy właśnie Curse Voice nie miało czegoś podobnego... Albo to było FTBlaucher... Sam muszę sobie teraz przypomnieć :P

GRAJ PO SWOJEMU !!! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...