Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać do maina

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym sezonie rzuciło mnie do B5... i chce jak najszybciej wyjść jak najwyżej jaką postać do tego polecacie (najlepiej aby była na jngle ale nie musi)

Opublikowano

Polecam Ci rengara, duży dmg, oneshootuje każda postać jak jest nafeedowany, łatwo carrowac. 

Opublikowano

Fajnie kupić coś trudnego. Poleciłbym bym Ci Lee Sina ale nie wiem jak on działa w brązie ( w brązach jest wszystko możliwe, ty kopiesz / insectujesz a twoi uciekają XXDD )

Druga opcja to shaco, jak masz idiotów w teamie grasz solo zbierasz kille i kerujesz xD

Opublikowano

rengar dostał nerfa po drugie to papier tymbardziej że siedząc w b5 nie ogarniejsz go ,prędzej coś łatwego co teraz jest carry np. Master yi,katarina

Opublikowano

Bez sensu trochę te pytanie / temat... To tak jakbyś zapytał się na forum dyskusyjnym
użytkowników co jest smaczniejsze.

Pozdrawiam kumatych. ^^

@Antywarn: Polecam Rengara jeśli chodzi o jungle, aczkolwiek zastanowiłbym
się nad Lee Sinem (Trzeba nim umieć grać)

Jeśli chodzi o top - przyjrzyj się Illaoi bądź Jaxowi.

Jeśli chodzi o mid - Brand, Lux, Ahri bądź Xerath.

Jeśli chodzi o ADC - Zdecydowanie kochany Draven bądź Graves.

Jeśli chodzi o Support - Leona, Blitzcrank lub (polecam) Lux.

Według mnie wygląda to tak jak można przeczytać powyżej.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Na topa wez Riven, latwy carry w takiej dywizji, ma mobilnosc, shielda, ogromny dmg, stuna, podbicie i boost do ad, brak many - ogolnie bardzo silna postac na kazda dywizje, a tam tym bardziej nie beda umieli na nia grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...