Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie z rotacji na rankedach?

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na zawsze to zostanie? 3 gre gram (poziom silver,ok) i jakis gnar który gra tym pierwszy raz bo w rotacji było gre mi psuje i flejmi,albo leona na supporcie co nie potrafi ultem trafic ;x Taki był zamiar rito?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Sam jestes gownem i tyle.W silverze/bronzie robisz 30/0/0 janna na adc i wygrywasz gierke.

Ja wyszedlem na 5-6 kontach przy koncowce sezonu 5 z brazu do golda i jakos problemow nie mialem

Opublikowano

pisalem ci w innym temacie ze postaci z rotacji nie da sie grac na rankedach wiec o co znowu płaczesz

da się grać. Moge grać Azirem,Gnarem itd których nie mam kupionych.

UggNk9.gif

Opublikowano

da się grać. Moge grać Azirem,Gnarem itd których nie mam kupionych.

to rito cos zjebało, zawsze było tak, że na draftach mozna a na rankedach nie

Opublikowano

to rito cos zjebało, zawsze było tak, że na draftach mozna a na rankedach nie

Nic nie "zjebalo", tylko dodali coś takiego - dla niektórych lepiej, dla niektórych nie.

Tak, powinno to na zawsze zostać.

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nic nie "zjebalo", tylko dodali coś takiego - dla niektórych lepiej, dla niektórych nie.

Tak, powinno to na zawsze zostać.

­

Tak z ciekawosci,dlaczego uważasz ze powinno zostać? Na platynie+ to nie ma znaczenia bo większosc juz testowała takie postacie lub je ma i nimi kiedys grała,a na takim silverze bedzie ciężej bo teraz będą testować postacie na rankedach i psuć gry zamiast sprawdzać to na normalu ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Ja gdzieś wyczytałem ze to był bug który ma zostać naprawiony.

Opublikowano

Lol troche z tym zjebal... Powinni zrobic jakies dobieranie sojusznikow ogarnietych czy cos nwm ale z takimi noobami sie nie da grac

XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Tak z ciekawosci,dlaczego uważasz ze powinno zostać? Na platynie+ to nie ma znaczenia bo większosc juz testowała takie postacie lub je ma i nimi kiedys grała,a na takim silverze bedzie ciężej bo teraz będą testować postacie na rankedach i psuć gry zamiast sprawdzać to na normalu ;x

Nie napisałem, że ja tak uważam, ale tak rito postanowiło...

­

Bez nazwy-2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...