Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC ban na CS:Go za HACKI W METINIE ?

tygrysz123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie nie sciagałem żadnych Hacków to CS:GO a dostałem VAC'a :(

Miałem włączonego CarolineMT2 + Fishbota + wh itp itd , wchodze na CS:GO sprawdzić ile zostało do konca bana a tutaj VAC ! ;/

Opublikowano

Ojoj, dziwne trochę, bo Valve skanuje Ci komputer i sprawdza czy posiadasz jakieś nielegalne oprogramowanie tzw. wspomagacze. Powiadasz, że miałeś cheaty do Metina, a przecież Metin2 nie jest na Steam  :pls:  :yay:

Opublikowano

Ojoj, dziwne trochę, bo Valve skanuje Ci komputer i sprawdza czy posiadasz jakieś nielegalne oprogramowanie tzw. wspomagacze. Powiadasz, że miałeś cheaty do Metina, a przecież Metin2 nie jest na Steam  :pls:  :yay:

Ale jeżeli miał uruchomione zewnętrzne jakieś programy, typu multihack które działały w osobnym oknie to Vac mógł to wykryć jako cheat.

Opublikowano

Ale jeżeli miał uruchomione zewnętrzne jakieś programy, typu multihack które działały w osobnym oknie to Vac mógł to wykryć jako cheat.

Tak miałem dziękuje i dobranoc ! :c 

Opublikowano

Miałem taką samą akcje, ale unbana nie dostałem :D

Pisałem im o co chodzi itd. Ale zdecydowali że cheatowałem :D

Opublikowano

Napisz do supportu, może uda Ci się to jakoś odkręcić :D

Co ty , w regulaminie pisze ze tego nie ściągną :D 

Miałem taką samą akcje, ale unbana nie dostałem :D

Pisałem im o co chodzi itd. Ale zdecydowali że cheatowałem :D

Dokładnie :D 

Kup nowy cs go .Bo ub nie dostaniesz

Mam jeszcze 3 konta i boje sie na nie wchodzić , na głównym Skiny o wart 520 E :c 

Opublikowano

To odpalaj csa kiedy wylaczysz czity.I dla sprawdzenia zobacz czy w procesach nie zostaly

Już wiem :D 

Bylo sie nie odpalac w csie ;D teraz masz ^^

W cs;sie ? dałnie naucz sie czytać a nie nabijasz posty :)

Do zamknięcia :> 

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...