Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loszka

damian311099

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sensie, że loszka w metin (bo  taki dział :v)?  Jak tak to jakieś m2 czy coś  :lenny: 

A tak na poważnie, to oczywiście spacer  :D najlepiej po jakiś cichych okolicach miasta/wsi, a nie do centrum  :((

Opublikowano

Loszka? Ty chcesz dzika wyrwać? to do myśliwego się zgłoś. Związki w gimbie/podstawówce to nie związki, więc daj spokój. Ogarnij ortografię "...morze mondre morze glupie...".  "pomoże ktoś? bo nie mam ochoty już żyć :("   to skończ. 

Zły dział i temat płaczka, beka z dzieciaków, którzy zakładają takie tematy i beczą, jak zagadać do dziewczyny, co robić, gdzie z nią iść.

Nie chce z tobą gadać to pewnie niczym jej nie zainteresowałeś albo oceniła cię i stwierdziła, że szkoda czasu tak jak ja oceniłem po pierwszym poście

"Mam do was pytanie anonki morze mondre morze glupie, jak forsowac into loszka? zaprosic ja na spacer czy na fb????????

bo troszke mnie saguje" - dysmózgia też już panuje ?

Nie pozdrawiam

~ Strażnik Internetu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...