Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] #3 CarolineMT2.pl - Mental rośnie w siłę! [63lvl, biolog, ulepszanie]

F0RceYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odcinek fajny, ale z tego co mi AniołekAeo pisał to licznik online na serwerze spada.

Aniołek to różne bajki pisze, jak nie dostanie miliona SM :)

Na serwerze gra ponad 650 osób cały czas w szczycie. Licznik jest aktualizowany co tydzień na forum.

Zobacz sobie M1, niby sklepy offline, ale są tylko na 24 Godziny, z dnia na dzień jest ich więcej :)

Opublikowano

Aniołek to różne bajki pisze, jak nie dostanie miliona SM :)

Na serwerze gra ponad 650 osób cały czas w szczycie. Licznik jest aktualizowany co tydzień na forum.

Zobacz sobie M1, niby sklepy offline, ale są tylko na 24 Godziny, z dnia na dzień jest ich więcej :)

No mam inne zdanie na ten temat co do ilości graczy na serwerze,ale skoro twierdzisz że licznik rośnie to niech ci będzie.

Opublikowano

No mam inne zdanie na ten temat co do ilości graczy na serwerze,ale skoro twierdzisz że licznik rośnie to niech ci będzie.

Nie twierdzę, ja mam licznik przed sobą i nie muszę nikogo oszukiwać, bo widać to po spotach itd. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...