Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - gdzie znajde Ciri po przyniesieniu lalki baronowi?

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wie ktos moze gdzie znajde Cirie i w jakim miejscu? Poniewaz przynioslem taka lalke baronowi po czym musze ta Cirie szukac a mam 3miejsa, takie jak Novigrad,Vellen oraz Skellige.

Za pomoc like, licze na pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chodzi o zadanie w "Śladami Ciri"

To zadanie wypełni się gdy zrobisz wszystkie zadania fabularne związane z Velen, Novigradem i Skellige.

Są to takie zadania:

- Nilfgaardzki łącznik.

- Stosy Novigradu.

- Kierunek- Skellige.

Jeśli te zadania wykonasz, wykona się zadanie Śladami Ciri.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

To zadanie wypełni się gdy zrobisz wszystkie zadania fabularne związane z Velen, Novigradem i Skellige.

Są to takie zadania:

- Nilfgaardzki łącznik.

- Stosy Novigradu.

- Kierunek- Skellige.

Dzieki, zaraz sprawdze bo już od kilku godzin sie z tym mecze

Opublikowano

To zadanie jest częścią zadanie głównego, i będzie Ci ono towarzyszyło praktycznie przez całą grę, aż do momentu gdy wypłyniesz w jej poszukiwania na jakąś tajemniczą wyspę (nie pamiętam nazwy).

wydaje mi się, że niezbędne będzie wykonanie misji we wszystkich trzech regionach. Plz, Wiedźmin to gra na 100+ godzin :D

who cares?

Opublikowano

To zadanie jest częścią zadanie głównego, i będzie Ci ono towarzyszyło praktycznie przez całą grę, aż do momentu gdy wypłyniesz w jej poszukiwania na jakąś tajemniczą wyspę (nie pamiętam nazwy).

wydaje mi się, że niezbędne będzie wykonanie misji we wszystkich trzech regionach. Plz, Wiedźmin to gra na 100+ godzin :D

Mam mase zadan, wypleniam jedno aby kogos zabic nagle gine na hita mimo tego ze mam juz troche czasu spedzonego w grze a dokladniej 10h

Opublikowano

Mam mase zadan, wypleniam jedno aby kogos zabic nagle gine na hita mimo tego ze mam juz troche czasu spedzonego w grze a dokladniej 10h

Jest dużo potworów w grze które bardzo dużo zadają.

Pewnie masz za mał lvl, albo po prostu masz dość słabe wyposażenie. Wiedźmin 3 nie jest bardzo łatwą grą w której idziesz tylko prosto i spamisz atakiem i znakami. Trzeba się pobawić. A 10h to nie jest dużo na tak wielką grę :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHalfLife3 jeśli przy zadaniu jest czerwona czaszka, oznacza to że wypełniając to zadanie na pewno zginiesz.

Może być tak jak kolega wyżej piszę, może masz za słabe wyposażenie. 

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHalfLife3 jeśli przy zadaniu jest czerwona czaszka, oznacza to że wypełniając to zadanie na pewno zginiesz.

Może być tak jak kolega wyżej piszę, może masz za słabe wyposażenie. 

A gdzie mogę kupić lepszy miecz?

Opublikowano

A gdzie mogę kupić lepszy miecz?

1) Nie wiemy jaki masz aktualnie

2) Wiedźmin to nie jest gra w której już na początku gry możesz mieć najlepszy miecz w grze. Każda rzecz jest od danego poziomu

3) Dobry miecz możesz często znaleźć przy znakach zapytania oraz w jaskiniach przy jakiś zadaniach.

Możesz się jeszcze pobawić w rynsztunki.

Opublikowano

Są to takie zadania:

- Nilfgaardzki łącznik.

- Stosy Novigradu.

- Kierunek- Skellige.

Wiesz w jakiej wiosce znajdę to zadanie Nilfgaardzki łącznik?

@Edit odnalazlem wiedzme, aktualnie walcze z jakims bosem dzikiego gonu, i mimo wszystko za 1uderzeniem zabiera mi polowe hp a pozniej mniej, a uniknac sie jego atakow nie da bo za wolno to robie

Opublikowano

Aktualnie troche dalej zaszedlem, chronilem wyspe przed potworami aby te potwory nie zniszczyly jakiegos ognia bo mialem misje z guslarzem i aktualnie juz ja zakonczylem i napisze jak bede mial jeszcze jakis problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...