Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Age of Gantia - Private Metin Serwer project

Λrioch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z najlepszych projektów Metin2. Serwer 2016/2017 roku. [...]

Z tym to ja bym się jeszcze wstrzymał bo nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć 

"fylm" troche marny serwer tyż troche bida z nyndzą i wgl słabo i nie polecam bo thorin i wgl daimaoo i te sprawy 

Opublikowano

Jeden z najlepszych projektów Metin2. Serwer 2016/2017 roku. [...]

Z tym to ja bym się jeszcze wstrzymał bo nigdy nie wiadomo co może się wydarzyć 

"fylm" troche marny serwer tyż troche bida z nyndzą i wgl słabo i nie polecam bo thorin i wgl daimaoo i te sprawy 

Marny serwer a nawet jeszcze go nie ma :D Wróżbita jakiś czy coś ?

QMGnTS1.png

Opublikowano

WOW soł internaszjonal XDDDDD

Jak już chcecie być tacy fajni to server się pisze xD

Ten film został zrobiony przez użytkownika nie należy on do teamu. To, że taki wykonał świadczy o tym, że serwer mu zaimponował.

Wszystkie oficjalne filmy z Gantii wrzucam tylko ja i daimao. I są one tylko wrzucane z mojego kanału yt.

ps; x3 up sram na komentarze na tym forum zwłaszcza ludzi podobnych, znudziło mnie wasze sranie do monitora. Wyjątek to gracze przyszli.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Mogę Wam zrobić trailer, bo to co przedstawiliście to troszkę cebula. W razie czego zapraszam pw :) 

To nie jest trailer ;) Trailer się zrobi jak się dostane na serwer ;) 

Ten serwer nie ma czym imponować xD

Tak jak ty ;D

QMGnTS1.png

Opublikowano

To nie jest trailer ;) Trailer się zrobi jak się dostane na serwer ;)

Tak jak ty ;D

jeśli chcesz się brać za trailer, to zacznij robić coś autorskiego, a nie kraść intra od moich bardzo starach znajomych z yt. :) Co do tego twojego filmiku, jakość straszna, uwierz zrobiłbym lepszy. Bez urazy ale nie kradnij pracy innych. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Ten serwer nie ma czym imponować xD

c**j mnie obchodzi twoja opinia sram na nią jak na was wszystkich, udzielam się tylko na tym forum bo są tu przyszli gracze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

c**j mnie obchodzi twoja opinia sram na nią jak na was wszystkich, udzielam się tylko na tym forum bo są tu przyszli gracze.

To w końcu srasz na graczy, czy chcesz ich pozyskać z tego miejsca.. [na was wszystkich = forum = gracze]

­

Opublikowano

To w końcu srasz na graczy, czy chcesz ich pozyskać z tego miejsca.. [na was wszystkich = forum = gracze]

­

Sram na administratorów innych serwerów udzielających się pod każdym tematem Gantii(Tych co swoimi wypocinami pokazują ból dupy).

Wypowiadam i udzielam się tylko dla graczy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Sram na administratorów innych serwerów udzielających się pod każdym tematem Gantii(Tych co swoimi wypocinami pokazują ból dupy).

Wypowiadam i udzielam się tylko dla graczy.

popłacz się jeszcze ^^

Opublikowano

Nie jestem rudy ofermo :D

wiem logo na poziomie wolę pierw zrobić serwer potem inwestować w grafike a nie na odwrót pozdro rudzielce^^

ok

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...