Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

item_manager.cpp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie gdzie znajde w plikach servera PLIKI TERENZO, dokladnie gdzie to moge znalezc prosze o pomoc

item_manager.cpp

będe bardzo wdzieczny dam 5 + like

Opublikowano

kolega to się znajduje w source = kodzie źródłowym mam przypięty temat do działa Tutoriale

no o to chodzi, gdzie to jest, i czy to trzeba "instalowac" na server? czy to jest nie potrzebne?

Opublikowano

@top: nie znajdziesz tego w jego plikach, czarna magia, szukaj w source* gry (*jeśli wiesz co to jest)

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

no game i db to chyba rczej musi byc ^^  :v  xD   tylko mi chodzi czy to score jest potrzebne ;) czy bez tego mozna sie obejsc ;) pozdrawiam.

Można się obejść tylko nie zmienisz bardzo dużej części rzeczy na serwerze ;) Src jest wskazany.

zandia_sygna.png

Opublikowano

@ρσєτα

Co ty pierdolisz kiedyś nie było source i każdy żył i serwery stały...

Czytasz co napisałem?? Jest WSKAZANY, nie konieczny. Dużej części rzeczy się bez source nie zmieni.

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...