Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derank

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie jakis sposob na derankowanie? Po prostu mam dużo przegranych i wole już spaść 1 rangę i od nowa wbić, ale teraz poprawili te rangi i ciezko spasc. Niby mozna wejsc i zostawic, ale mnie kickali duzo i mialem bana 24h za to wiec nastepny bedzie na tydzien juz. Do tego czesto mi sie trafia (akurat jak wbijam sam zeby zderankowac) team ktory ugrywa we 4.

Opublikowano

Są grupy na steamie DERANKERS, a w niej ludzie podają linki do lobby. Wchodzisz, odpalacie grę i wszyscy razem przegrywacie bo taki jest wasz cel ;)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

No tak, słyszałem o tym wcześniej, dzięki

A skad swoj link do poczekalni wziac?

Wchodzisz w " graj ze znajomymi " odpalasz steam i kopiujesz ich lobby i ciebie przenosi

Opublikowano

07ac98cb195d1.jpg

Tworzysz poczekalnie wchodzisz na swój profil steam i następnie klikasz prawym na "Dołącz do gry" i "Kopiuj adres odnośnika"

link który skopiujesz wklejasz do przeglądarki 

Opublikowano

Po co mam wklejac ten link do przegladarki? To sie podaje chyba na czacie tej grupy

Tak tylko napisałem że ten link trzeba wkleić do przeglądarki, wklej go na grupę "derank" i czekaj aż ktoś wbije

Opublikowano

ja dostałem bana na 7 dni i zostały mi jeszcze 3 dni bana i mi ranga znikła po 4 dniach /... LOL . jak to mozliwe ?

Opublikowano

ja dostałem bana na 7 dni i zostały mi jeszcze 3 dni bana i mi ranga znikła po 4 dniach /... LOL . jak to mozliwe ?

Grałeś z cheaterem.

Powiedzcie mi jeszcze tylko po co te 3 rundy sie wygrywa?

Bo jak do 0 to nie spadniesz, czy coś. Takie zapobiegnięcie masowemu derankowaniu, że tylko na respie stoją i +right :v

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...