Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Cs:go problem z uruchomieniem !

AirSoft

Pytanie

Opublikowano

Witam forumowiczów! ;-)

Posiadam laptopa Lenovo g500 z w8 , wczoraj zainstalowałem windowsa 7, i dziś mam problem z uruchomieniem cs:go, jaka może być tego przyczyna ? Jak zły dział to proszę o przekierowanie ;-)post-1474815-0-21265300-1453292446_thumb.pngpost-1474815-0-78651800-1453292454_thumb.pngpost-1474815-0-02787500-1453292458_thumb.png

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ciężko zainstalować sterowniki do laptopa ? Masz na stronie supportu Lenovo wszystkie a ty się pieprzysz z jakimś programem co potrafi stwarzać problemy a nie rozwiązywać ze sterownikami. 

Zainstalujesz w końcu te sterowniki czy nie ? 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Widocznie nie zainstalowałeś WSZYSTKICH sterowników jak miałeś zrobić. 

Opublikowano

Tak jak napisałem mój laptop lenovo g500, może jestem głupi w takim razie bardzo bym prosił kogoś żeby ktoś wysłał mi linka co mam zainstalować z góry dziękuje :-)

Opublikowano

post-1474815-0-02851000-1453464542_thumb.pngpost-1474815-0-15729900-1453464547_thumb.pngNa początku instalowałem sam , a wczoraj ściągłem program Driver booster 3 . i przez windowsa również automatycznie szukało , dalej nic ! 

Opublikowano

Przecież wyraźnie widać że nie masz dwóch sterowników zainstalowanych 

Od sterowników i rozwiązywania problemów masz programy diagnostyczne Lenovo na stronie, najpierw nimi rozwiązuj problem. 

Opublikowano

Jak to co, masz przecież do zainstalowania sterowniki z supportu, sam podałeś link i nawet nie wiesz jak zainstalować ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...