Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Na którym koncie grać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc ... mam 3 konta :

- Brąz 3 | 16 postaci  |  3 skórki | 130 zwykłych gier wygranych | około 100 Rankedów | ogarnięta nazwa |

- Brąz 1 | 56 postaci  |  2 skórki | 340 zwykłych gier wygranych | około 350 Rankedów | ogarnięta nazwa |

- Unranked | 60 postaci | 1 skórka | 290 zwykłych gier wygranych | żadnego zagranego rankeda |
  nazwa po starym posiadaczu konta ( jego nazwisko )

a więc... na , którym koncie grać ? Wbić na każdym dywizję i zobaczyć gdzie najwyżej będę ? czy może kierować się liczbą postaci ?

z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Najlepiej wygraj na tym unrankedzie jak najwięcej gier z 10, wtedy będziesz miał najwyższą dywizję z tych 3 kont.

Co do postaci, to się nimi nie kieruj... i tak nie będziesz grał 90% z nich.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Bierz brąz III, bo unranked wyląduje pewnie w wyższej lidze i będzie lipa, a chyba chodzi o to, żeby wejść do jak najgorszej ligi, bo tam jest największa zabawa :)

AHHH ile ja bym dał za brąz V! Jak byś uznał, że nie potrzebujesz i mi oddał tego brąza III, to bym dał 10x limit! Kocham gry w tej lidze, tam jest najlepiej!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...