Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łucznik v Wojownik

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam nie lada zagwozdkę. Otóż posiadam pustego łucznika 89 lvl, na którym grałem jakiś czas temu oraz woja z prawie 85 lvlem, na którym mam jedynie xipa u5+8. Do dyspozycji mam teraz ok.100kk Którą postać poleciacie rozwijac i grać na niej, by było to pop prostu jak najbardziej przyjemne. Ponoć fajna gra rozpoczyna się od 90, więć mógłbym dobić ten jeden lvl i zainwestować w łucznika. Jednak czytałem na forum, że woj to teraz najlepsza klasa, lecz wydaje mi się, że potrzeba na niej dużooo pieniędzy. Którą postać mi polecacie i na co przeznaczyć na nich kasę? Z góry dzięki za odpowiedź. :D

Opublikowano

Opowiadałbym się za wojem, ale 100kk to mało, wystarczy ci to na komplet resów z B i kamiennych (35-40kk), mnich najwyżej jakiś +9 do 30kk, arm na 85 jakiś u5 najlepiej czysty żeby dobić 88 i wymienić na ten za repkę, 12kk miotła i można powiedzieć że kasa się prawie skończyła. Łucznik ma łatwiej z zarobkiem, ale osobiście preferuję woja. Zawsze też możesz wymienić repę z łucznika na eq na 88 poulepszać je i grać, bo jest to trochę słabsza wersja eq na 90, lepsza do pvp gorsza do pve. Na łucznika musiałbyś kupić te same resy, pojazd, wróżki i jakieś wk+9/11 zależnie ile kasy by zostało.

Opublikowano

Na woju mam miotłę, a na łuku mam dywan. Chyba na łuczniku będzie łatwiej zarabiać jak wbije 90, bo wojem wbicie tego lvla przy moim czasie zajmie dłuugo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...