Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping w CS:GO

swistak540

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu na laptopie co kilka sekund skacze mi ping do 300 i co jakiś czas w prawym górnym rogu wyskakuje na czerwono : Warrning : cl_flushenitypacket, update delta not found. Sprawdzałem na innym komputerze z tym samym internetem i tam jest normalnie.

mój laptop to ASUS X555L  korzystam ze światłowodów

post-890130-0-56846900-1453289636.jpg

post-890130-0-27068500-1453289640_thumb.jpg

Opublikowano

Zrób weryfikacje plików lokalnych CS:GO na steamie, druga sprawa to reset wszystkich ustawień CS:GO.

Możesz wcześniej spróbować wywalić cały folder cfg a potem zweryfikować pliki to teoretycznie powinno pobrać od nowa wszystko w sensie to co brakuje czyli cfg folder.

Opublikowano

Zrób weryfikacje plików lokalnych CS:GO na steamie, druga sprawa to reset wszystkich ustawień CS:GO.

Możesz wcześniej spróbować wywalić cały folder cfg a potem zweryfikować pliki to teoretycznie powinno pobrać od nowa wszystko w sensie to co brakuje czyli cfg folder.

zrobiłem dalej skacze mi ping do 300

Wygląda na to że nie znaleziono jakiegoś pliku, pomiary z tych stron co pokazałeś nie są zawsze tak dobre. A co do pingu widać masakra, masz wyłączone wszystkie rzeczy podczas rozgrywki?WY

Wyłączone mam wszystko łącznie z antywirusem 

Opublikowano

Ja kiedyś robiłem tak wyłączałem zbędne programy, antywirusa oraz zaporę.

Może pobierałeś coś ostatnio np.hamachi?

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano
Ustaw 

cl_cmdrate "128"
cl_updaterate "128"
rate "128000" 

Możesz też spróbować z programem Asuslogics Internet optimizer w celu optymalizacji twojego łącza. Pamiętam, że kiedyś ktoś tego używał i mu pomogło. Pozdrawiam.

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...