Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Csyt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc Wam , mam kilka pytan zwiazanych z csyt2 a wiec zacznijmy

1. od ponad 3h kiedy sie loguje od razu jak wchodzi postac juz miasto widac to kicka mnie czemu?

2. sciagnalem wstawke hfaua z oddzielnego tematu i widze wylacznie bronie ludzi , ktorzy sa w zlotych i platynowych hwangach czemu?

3.na kliencie mam blad tzn mam 7 kwadracikow a to jest chyba blad . czemu?

4. byl kiedys temat z kleintem chyba na sddlongju tylko zagubil sie w tonie spamu , moglby mi ktos podac link z gory dzieki

pozdrawiam i licze na szybka odpowiedz.

Opublikowano

1. Zbugowana Postać... Jak będziesz widział mapke to szybko naciśnij "i" i zmień zbroje / Brón itp

2. Jeszcze raz zainstaluj

3. Zainstaluj chiński język i podaj mi screena to powiem co jest

4. Nie wiem...

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

1.nie udaje mi sie kliknac ;/ klikam i nic eq zostaje to trzeba czekac chyba z sekunde jak sie zdejmie a miasto jest ulamek sekundy . wiec nie ma szans

2. k zrobie to jak bede mogl juz normalnie grac

3.http://img522.imageshack.us/i/1klient.jpg/

- 1 klient csyt2

http://img39.imageshack.us/i/2klient.jpg/

- 2 klient tu zmieniam mc ( klient sdlongju)

4. ten 2 klient z ss to jest wlasnie ten znalazlem ten temat

Opublikowano

1. Zaloguj się nocą około 24-1 i wyjdź poza miasto

2. Wklej to do folderu pack

3.Zainstaluj pakiet języków Wschodnich

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Opublikowano

1. ok a czy nie wyrzuci mnie? bo to tez moze dlatego ze jest status full na modzie ( sprawdze dzis w nocy kolo 3-4 nie powinno byc duzo ludu)

2.wkleilem jak jeszcze dzialalo widzialem jedynie w sklepach zlote hwangi na ludziach nie

3. yy to jest najdziwniejsze polaczylo mi na chinskim zrobilem new postac taka na chwile zeby posprawdzac wyglad , i all sa na bialo ... juz nie widac samych mieczy tylko wszyscy na bialo ci co maja zlote i platynowe hwangi

Opublikowano

1. Próbuj odwoływać konia i przeciążyć łącze Tzn. Odpal pare razy Youtube i wciskaj ctrl +h. U mnie działą :)

2. Ponieważ widać tylko ikonke w eq. To jest bo to, by widzieć bony w itemkach na 90 :) Noszonych rzeczy niestety jeszcze nie widać .

3.7 Kwadracików... Błąd połączenia serwerem chyba. Ściągnij ftp://www.csyt2.com/csyt2login.rar <-- Nie dam skana, bo to strona producenta. Jak znajdzie Ci wir w csyt2.exe czy jakośtak nie przejmuj się. Antywir nie rozpoznaje kodu i uznaje go za błędny.

4. To nie moja brocha :D SOrki :D

43242342423.jpg]
Opublikowano

odp do gutexa

1. nadal nic ,,, nie wiem czemu ale w ogole mi to nie laguje

2.a widzialem na kilku filmikach na yt jak polacy latali w zlotych i platynowych hwangach ...

3. klient juz mi sie wlacza ;) teraz potrzebuje tylko odbugowac postac

Opublikowano

Co do kickania postaci... Tak jak upy mówili. Zalogować się gdzieś tak o 1 w nocy i wtedy da się spokojnie wyjść. Może wcześniej też się da zależy ile ludu. Ja tak odbugowałem 3 postacie, więc działa;p

Opublikowano

tak ten sposob dziala dzieki Wam :] odbugowalem teraz kiedy bylo busy a nie full dzieki jeszcze raz all za rady.

Opublikowano

refresh ... znow mi sie bugnela postac i nie moge jej odbugowac ! a jest 2 w nocy i jest serv '' NORM '' wiec nie kminie , prosze o pomoc.

Opublikowano

To rób jak Ci wyżej napisałem. Mi się to udaje nawet gdy jest full ^^. Odrazu przy ekranie jak łąduje sie wciskaj ctrl+h z odstępem co 0,5 sek :) Powinno pójść

43242342423.jpg]
Opublikowano

UmcUmc

Tak jak ja mówiłem...

Jak będziesz widział mapke to szybko naciśnij "i" i zmień zbroje / Brón itp

Mi ten sposób zawsze pomaga

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Co do sposobu vitrona , niestety az takiego refleksu nie mam , bo mapka jest okolo sekundy i nie mam szans probowalem raz mi sie udalo zdjac zbroje i nic nie zdjela sie :( zaraz sproboje sposob gutexa tylko njagorsze jest to ze nie potrafie obciazyc internetu :[

@edit dzieki gutex :] sposob dziala

Opublikowano

To juz jest zenada ... postac mi sie poraz kolejny bugnela pogralem 30 minut i teraz nawet to ctrl + h nie dziala ...