Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączaniem do serwera: "Disconected from serwer .1000"

afsdad11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie ładuję mi normalnie lobby postaci klikam start pojawia się pasek ładowania ale nic na nim nie idzie po jakiś 3 minutach wyskakuje mi disconected from serwer .1000 czy jakoś tak. I moje pytanie brzmi jest to wina serwerów czy po prostu coś u mnie ? Dodam, że gram na Wild Springs

Opublikowano

Witam tak jak w temacie ładuję mi normalnie lobby postaci klikam start pojawia się pasek ładowania ale nic na nim nie idzie po jakiś 3 minutach wyskakuje mi disconected from serwer .1000 czy jakoś tak. I moje pytanie brzmi jest to wina serwerów czy po prostu coś u mnie ? Dodam, że gram na Wild Springs

Ja nie mam problemów, więc chyba coś u Ciebie.

Opublikowano

Kurcze no a nie wiesz może co jest przyczyną ? Zaraz spróbuję ponownie i zobaczymy 

A, sorki, ja gram na innym serwerze. :O Ale nie widzę by ktoś z moich znajomych grających na Wildzie się skarżył. 

Opublikowano

Kurcze no to już nie wiem zaraz mi się włączy lobby czyli za 10 minut nie wiem co tak długo się włącza mimo, że mam na SSD zainstalowane i zobaczymy bo rano około 9 miałem właśnie problem z ładowaniem paska :/ Teraz może coś się zmieniło mam nadzieje :)

Opublikowano

No i jest to samo kurcze no ja już nie wiem potem mi wyłącza i wyskakuje crashreporterd takie coś mi wyskakuje jak podczas ładowania wyskoczy mi disconected from serwer.(1000) i jeszcze jakieś liczby są

52520262333206469200.png

Opublikowano

Nie dobijajcie mnie proszę Was :P Wczoraj normalnie zagrałem potem jedynie mnie wywaliło i jakiś error wyskoczył a dzisiaj to już jest katorga a jakoś nie widzi mi się pobieranie od nowa z problemami znowu :P A tak btw. grasz na Wild Springs czy innym serwerze :) ? Czyli nikt nie ma rozwiązania na to jak widzę ? :/

Opublikowano

Nie dobijajcie mnie proszę Was :P Wczoraj normalnie zagrałem potem jedynie mnie wywaliło i jakiś error wyskoczył a dzisiaj to już jest katorga a jakoś nie widzi mi się pobieranie od nowa z problemami znowu :P A tak btw. grasz na Wild Springs czy innym serwerze :) ? Czyli nikt nie ma rozwiązania na to jak widzę ? :/

Masz może jakiś sprzęt razera chroma?

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...