Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agresywne reklamy w przeglądarce.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z agresywnymi reklamami. Kiedy przeglądam strony czasem wyskakuje mi reklama (chyba) ze telefon jest zawirusowany, ze mam wyjac karte sim i kliknac w jakis odnosnik do pobrania antywirusa (gdy znów mi wyskoczy ta reklama wstawie screena, możliwe żeby te reklamy nabily mi rachunku? Reklama wyglada jakbo google je zrobilo - jest logo google w lewym gornym rogu. Proszę o pomoc :)

Jest możliwość ze to nie wirus?

Dodam, że telefon najprawdopodobniej nie ma żadnych wirusów, skanowalem dwoma antywirusami, nic nie pokazalo

Opublikowano

To jest taka reklama, żeby pobrać aplikacje. Jest to dosyć denerwujące, ale to nie jest reklama od google. Jaką masz przeglądarkę? Jeśli firefox to możesz pobrać AdBlocker. Ewentualnie przeglądarkę AdBlock Browser(czy jakos tak).

Raczej nie powinno to nabijać rachunku. W żadnym wypadku nie wierz tej reklamie.

Opublikowano

Reklama często pojawia się na chrome, przy 20 minutach używania firefoxa nie pojawila sie. Czekam na inne propozycje, ten firefox srednio przejrzysty jest :/

Opublikowano

Reklama często pojawia się na chrome, przy 20 minutach używania firefoxa nie pojawila sie. Czekam na inne propozycje, ten firefox srednio przejrzysty jest :/

Dolphin browser i wtyczka Adblock.

Wtyczka do pobrania stąd:

http://dolphin.com/lab/en

Polecam także sprawdzić, czy w zainstalowanych aplikacjach masz coś niechcianego. Typu jakieś spamery czy inne badziewia.

#teams4bal

Opublikowano

Ewentualnie niektóre strony wyświetlają takie reklamy (mi na przykład MPC Forum...) więc trzeba to albo ignorować albo spojrzeć na post u góry.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@Razeer123, ale chodzi mu chyba o takie coś:

qfyu4Si.jpg

Mówię dokładnie o tym samym.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...