Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balans klas, solo, poruszanie się

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wszystkie klasy są zbalansowane pvp/pve?

Czy można grać solo? W sensie, że jakby co to jest jakaś wyszukiwarka jeśli trzeba by zrobić jakiegoś dunga czy cus?

Btw Miałem pod lewym przyciskiem myszy atak i teraz mi się przestawiło na chodzenie...Jak to odwrócić :X?

Opublikowano

Czy wszystkie klasy są zbalansowane pvp/pve?

Czy można grać solo? W sensie, że jakby co to jest jakaś wyszukiwarka jeśli trzeba by zrobić jakiegoś dunga czy cus?

Btw Miałem pod lewym przyciskiem myszy atak i teraz mi się przestawiło na chodzenie...Jak to odwrócić :X?

1. Wszystkie klasy są zbalansowane pod PvE/PvP teraz aż tak tego nie widać ponieważ postacie są maksymalnie zbalansowane na 50lvl a my na razie mamy max 45. Jednak żadna postać nie ma przewagi liczy się skill gracza.

2. Można grać solo, jest wyszukiwarka na Dungi która znajdzie ci osoby do party z każdego europejskiego serwera bo jest cross-server więc czekasz maksymalnie minute na team.

3. ESC > Settings > Key Bindings i szukasz tego co chcesz zmienić a skoro to myszka to Mouse Settings.

没我爱

Opublikowano

ma ktos jakis pomysl zeby wbic szybko z 7 lvl na 10 zeby moc dalej robic misje?

cos oprocz tych pobocznych

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

ma ktos jakis pomysl zeby wbic szybko z 7 lvl na 10 zeby moc dalej robic misje?

cos oprocz tych pobocznych

Rób misje poboczne to najszybszy sposób, nic więcej nie ma. Expienie tutaj polega na robieniu questów.

没我爱

Opublikowano

Pewnie chodzi ci o przestawienie kamery. Shift + F2 to odwraca

Opublikowano

Wiem że tutaj się wybiera Niebieskich lub Czerwonych na jakim lvlu?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

a te wybranie ma jakies znaczenie bo osobisie kllikame tych czerwonych ale bylo  napisane ze juz nie ma miejsc wiec musialem wybrac niebieskich

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

a te wybranie ma jakies znaczenie bo osobisie kllikame tych czerwonych ale bylo  napisane ze juz nie ma miejsc wiec musialem wybrac niebieskich

Te frakcje (cały klan musi należeć do jednej frakcji) po prostu walczą między sobą nic więcej a czerwoni są bardziej lubiani przez graczy dlatego było Full. 

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...