Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przerabianie zdjecia tło

sebas1243

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka czy jest możliwe przerobienie tła jak bym sobie zrobił zdjęcie na czerwonym tle ?

Jak tak to jaki program i jak to zrobić ?

Mam czerwone ściany w pokoju i chciałem je wykorzystać do zdjęcia z innym tłem (ściana jako tło xD )

Żeby na przykład zamiast czerwonego koloru był by obrazek że np : stoję na górze albo jestem w piekle

Opublikowano

Raczej każdym programem graficznym to zrobisz. Możesz Paintem na hardcora probować jak lubisz utrudniać sobie życie (potraktuj to jako suchar naturalnie). Jak zwykle polecam Photoshopa jeżeli masz do niego dostęp, jak nie to może Gimpem lub czymś podobnym, w necie pełno dobrych darmowych programów jednak jak zawsze minusem tego jest mała ilość poradników. Odsyłam z wyprzedzeniem następnego pytania do Google -> "zmiana tła poradnik [nazwa programu] lub "photo change background tutorial [nazwa programu]". Powodzenia w tworzeniu arcydzieł!   :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...