Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logo serwera

XLuzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, chciałbym zrobić coś takiego na kilku/nastu spacerach na samej górze teamspeaka:  http://scr.hu/0qv1c/8q7ez

Jednak po wklejeniu tego w nazwę kanału, pojawiają się znaki prawie że bez spacji i to się nie mieści. Jest jakiś sposób na zrobienie tego w nazwie kanału lub jakaś stronka do zrobienia takiego tekstu?

Opublikowano

No właśnie próbowałem, ale z tego co widzę to żadne nie mieści się w nazwie kanału :(

A ty próbujesz to robic na jednym kanale/spacerze?

Jeśli tak to źle, do takiego napisu musisz wykorzystać pare spacerów, troche zabawy z tym jest

Opublikowano

Stworzyłem kilka/naście spacerów i po wklejeniu jednej linijkii skopiowanego textu z generatora do nazwy kanału, w nazwie kanału nie mieściło się to albo były złe odstępy.

Opublikowano

Stworzyłem kilka/naście spacerów i po wklejeniu jednej linijkii skopiowanego textu z generatora do nazwy kanału, w nazwie kanału nie mieściło się to albo były złe odstępy.

Tak jak juz mówiłem musisz sie pobawić cieżko takie cos ustawiać żeby identycznie wyglądało jak na generatorze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...