Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer jest oblegany przez graczy?

afsdad11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam pytanie odnośnie serwera chodzi mi po prostu aby grało jak najwięcej ludzi nie koniecznie tylko Polacy :) 

Opublikowano

Serwer Windrest ale jest zamknięty tam jest kilka razy więcej graczy niż na innych ;D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

raczej wszędzie jest tyle samo ale tam kolejki są największe i tam chyba najwięcej gra graczy z premium :) wszędzie kolejki są w okolicach 1300+ więc wybierz inny np. Wild Springs :P pograsz chociaż a tak to szkoda czekać ja już czekam cały dzień i idę grać na tym :P 

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

ŁOOOŁ no to teraz Panowie dobiliście mnie nie no można i tak :) Ale tak patrząc na statystyki według Was na którym jednak jest najwięcej chodzi mi o 2 miejsce bo 1 już znam :)

Opublikowano

A dziękuję bardzo za zaproszenie :) No w sumie ja też przeciągnąłem 2 znajomych z klanu tylko, że w Neverwinter online :) Także zobaczymy miałem małe problemy z luncherem ale za grafikę oraz animacje wybaczę :) Teraz pytanie która postać jest brana najczęśniej i bez problemu na dungeony i robi największy DPS :P

Opublikowano

A dziękuję bardzo za zaproszenie :) No w sumie ja też przeciągnąłem 2 znajomych z klanu tylko, że w Neverwinter online :) Także zobaczymy miałem małe problemy z luncherem ale za grafikę oraz animacje wybaczę :) Teraz pytanie która postać jest brana najczęśniej i bez problemu na dungeony i robi największy DPS :P

Blade Master, jest najbardziej uniwersalną postacią 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Blade Master, jest najbardziej uniwersalną postacią 

Podbijam słowa TheMadMan. xD 12, czy tam 13lvl i delete... Jedyne co się robi to klika 2x LPM, potem unik, 1x PPM, unik, jak blok to X + LPM + 2 i tak w kółko... Nuuuudaaa. ;p 

KM wydaje się fajny, przynajmniej nie jest jakoś skurwysyńsko nudny.

Opublikowano

Podbijam słowa TheMadMan. xD 12, czy tam 13lvl i delete... Jedyne co się robi to klika 2x LPM, potem unik, 1x PPM, unik, jak blok to X + LPM + 2 i tak w kółko... Nuuuudaaa. ;p 

KM wydaje się fajny, przynajmniej nie jest jakoś skurwysyńsko nudny.

Mimo wszystko BM'em łatwo czyścić lokacje czy też solować dungeony. Ale i tak gram Force Masterem xD

Gb2zMZi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...