Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Dobra Farma

LOLIkxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć szukam jakiegoś chama którym jest łatwo zabić z 200minionkow e 30min normalnie mam około 120 lulu

Jak grałem widziałem ze gościu w 40 minucie miał 330 minionków trybdamere :D czy to jest dobra postać do tego czy po prostu gracz dobrze grał ?

Kto Najszybciej oczyszcza jungle na 6 lvl ? Widziałem ze ludzie grają gragasem to dobry jungler ?

Opublikowano

Cześć szukam jakiegoś chama którym jest łatwo zabić z 200minionkow e 30min normalnie mam około 120 lulu

Jak grałem widziałem ze gościu w 40 minucie miał 330 minionków trybdamere :D czy to jest dobra postać do tego czy po prostu gracz dobrze grał ?

Kto Najszybciej oczyszcza jungle na 6 lvl ? Widziałem ze ludzie grają gragasem to dobry jungler ?

Jestem silverem,ale sie wypowiem z tego co widzialem na twitchach,w grze itd.

Wszystkim sie da tak farmić,poprostu musisz sie do tego bardzo przyłożyć,raz na tej linii,raz na tej,tutaj w jungli i jak masz okazje to ubij wszystko co sie rusza i daje golda. 330 farmy w 40 min to normalka jak sie chce,nie musial nim dobrze grać.

Skarker fajnie czysci,lee sin i graves to samo

79160594027661829163.png

Opublikowano

Annie łatwo się farmi z Q. ;)

Udyr szybko czyści na 6 i nawet przed 6. ;)

Opublikowano

- Tryndamere to pure splitpusher w late game. Jeśli obchodzi cie farma patrz jakie postacie mają dobry wave clear, jak np. Orianna z Q+W lub Ahri z Q (nie są one najlepsze, po prostu pierwsze które mi przyszły do głowy). Co do postaci które zależne są od swojego AA, jak np. Tryndamere którego ty wspomniałeś: Hydra, Statikk.. itemy bardzo im pomagają. Lecz pamiętaj że każdą postacią można mieć dobra farmę, to zależny od twojego last hita.

- Shyvana jest jak nie najszybszą to jedna z najszybszych postaci która oczyszcza najszybciej jungle. Co do Gragasa, niedawno się go dużo pickowało lecz dostał sporo nerfów z ostatnimi patchami, wierz mi że aktualnie jest masa lepszych picków na jungle niż Gragas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...