Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kabel Steelesries siberia v2

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, podejrzewam  że kabel w moich słuchawkach jest uszkodzony w prawdopodobnie 2 miejscach, pierwsza, to kostka, jeśli przekręcę pokrętłem, to potrafi mi się wyłączyć słuchawka lub zaczyna buczeć. Drugie miejsce jest przy samych słuchawkach, gdy poruszę kablem, to czasem przestaje grać lewa słuchawka. Jak to naprawić? Da się rozebrać tę lewą słuchawkę?

Opublikowano

Czyli muszę poprostu otworzyć słuchawkę poprzez rozszczepienie tej szczeliny ta? jakibkabel tu wpakować? mam możliwość wpakowania tu kabla od innych siberii, jednak jest on ucięty zaraz przed słuchawką. jak można go zamontować?

Opublikowano

musisz sie dostac do przetwornika, to czeka cie zdjecie padow i rozkrecenie muszli, co nie jest proste jak nie masz odpowiednich narzedzi

lutujesz dopiero przy przetworniku

­

Opublikowano

spoczko, a ta kostka do podglaszania? Kiedy pzekrece kolkiem, to sluchawki zaczynaja buczec lub jedna z nich sie wylacza :/ sorki za brak polskich znakow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...