Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejka logowania

Maxios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za zdzierstwo, ze gracze premium maja pierwszenstwo w logowaniu? Sprawiedliwosc i pieniazki, polecam... 900 miejsce w kolejce i mam czekac 3godz teraz?

Trzeba było iść na mniej zaludniony serwer? I jakie zdzierstwo masz w 100% DARMOWY produkt, a gracze płacący mają tylko dodatki UŁATWIAJĄCE (nie czytamy tego wyrazu jako P2W) grę takie waśnie jak pierwszeństwo logowania. 

没我爱

Opublikowano

Zaraz wejdziesz? Pewnie widze, po kolejce. I po drugie po co ten offens w pisaniu . A po 3 nawet nie wiesz ile czekam, wiec masz reporta za zbedny komentarz. A skad mam wiedziec, jaki jest zaludniony? Wszedlem na rekomendowany, wiec o co chodzi.. Boze ludzie. ;] A zapewne Ty masz premium wiec tez komentarz broniacy. Środki ulatwiajace, nie chce nawet wiedziec lepiej. 

reflinki

Opublikowano

Ciekawe gdzie jest ten mniej zaludniony serwer w chwili obecnej, próbowałem na trzech serwerach innych i wszędzie po +1000 ludzi w kolejce, masakra... 

Aktualnie czekam na Wild Springsie i już wole poczekać się zobaczy jaka gra, jak będzie się podobać to trzeba będzie kupić te premium

Opublikowano

Ciekawe gdzie jest ten mniej zaludniony serwer w chwili obecnej, próbowałem na trzech serwerach innych i wszędzie po +1000 ludzi w kolejce, masakra... 

Aktualnie czekam na Wild Springsie i już wole poczekać się zobaczy jaka gra, jak będzie się podobać to trzeba będzie kupić te premium

Podejrzewam, że czeka się tyle, bo dzisiaj była premiera. Za kilka dni pewnie mniejsze będą kolejki. 

Opublikowano

Podejrzewam, że czeka się tyle, bo dzisiaj była premiera. Za kilka dni pewnie mniejsze będą kolejki. 

Ja czekam na windrest i czekam ;/

22695116389755711104.gif

Opublikowano

No jeszcze 10 min i wejdę ;)  Mam nadzieję, że spodoba mi się, bo ostatnio to słabo z graniem, nic mi się nie podobało, jedynie Fifa haha.

Na Windrest?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Zaraz wejdziesz? Pewnie widze, po kolejce. I po drugie po co ten offens w pisaniu . A po 3 nawet nie wiesz ile czekam, wiec masz reporta za zbedny komentarz. A skad mam wiedziec, jaki jest zaludniony? Wszedlem na rekomendowany, wiec o co chodzi.. Boze ludzie. ;] A zapewne Ty masz premium wiec tez komentarz broniacy. Środki ulatwiajace, nie chce nawet wiedziec lepiej. 

Widzę, że kolega pewnych rzeczy nie rozumie.To że ktoś posiada premium ma się tego wstydzić? Nie wiesz jakie rzeczy wchodzą w skład premium to nie próbuj tutaj insynuować, że jest inaczej niż powiedziałem. Następna sprawa wygląda następująco: nie zapłaciłeś ani gorsza za grę a oskarżasz NCsoft o zdzierstwo - co jest niedorzeczne. I ostatnią najważniejszą rzeczą jest to że w tym świecie przy starcie MMO są kolejki - serwery nie są nieograniczone. 

没我爱

Opublikowano

Widzę, że kolega pewnych rzeczy nie rozumie.To że ktoś posiada premium ma się tego wstydzić? Nie wiesz jakie rzeczy wchodzą w skład premium to nie próbuj tutaj insynuować, że jest inaczej niż powiedziałem. Następna sprawa wygląda następująco: nie zapłaciłeś ani gorsza za grę a oskarżasz NCsoft o zdzierstwo - co jest niedorzeczne. I ostatnią najważniejszą rzeczą jest to że w tym świecie przy starcie MMO są kolejki - serwery nie są nieograniczone. 

Tak z innej beczki co jest w premium bo chyba sobie na tydzień kupie :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Dziecko nie płacz. Pierdolisz o zdzierstwie, a nie zapłaciłeś za tą grę ani grosza, więc nie masz prawa nic takiego mówić. Offens w pisaniu? Sam zarzuciłeś swoim bulwersem na samym początku, więc czego oczekujesz? Czeka pewnie z 4/5 osób grających w tą grę, bo DZIŚ wystartowała, jakby jaśnie pan nie zauważył, więc sporo ludzi chce ją sprawdzić. Za parę dni pewnie sytuacja już się jakoś ustatkuje, zostaną wzmocnione serwery. Jeśli Ciebie takie kolejki bulwersują, to chyba nie widziałeś co się działo przy premierze takiej gierki jak Trove, gdzie przez następne 2 miesiące ogarniane były serwery, kolejki były po 40+min. bo był totalny ogrom, nawałnica ludzi. I co z tego, że jest rekomendowany? To znaczy, że tam nie ma kolejki, czy co? Wtf? Zachowujesz się jak jakiś buraczek, który myśli, że jest pępkiem świata i mu się wszystko należy. Ludzie zapłacili za premkę paręnaście euro, to mają bonusy jak np. priorytet w kolejce. Coś takiego było już wprowadzane w kilku mmo dawniej i jakoś mało kto o to się bulwersował. Jak ktoś za coś płaci, to jasne, że ma jakieś bonusy w porównaniu to gracza freemium, prawda? To, że broni nie znaczy, że sama ma premium. Po prostu ma mózg i go używa, nie tak jak niektórzy. Środki ułatwiające są takie, że i tak nic wielkiego nie dają... ale taki darmozjad jak Ty i tak tego nie zrozumie.

(do moda - określenie darmozjad jest dość popularne w środowisku gier mmorpg na osoby, które nie dość, że dostają dobry produkt f2p, to jeszcze pyszczą jak autor)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...