Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CarolineMT2 prawda o serwerze

Pijoczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie nie polecam tam gry ogolnie serwer słabo zabezpieczony. Gm ciągle płacze jak to on ma przej*bane chyba zryło mu banie słuchanie tego 2paca. Dobra pierwsze dlaczego serwer nazywa się "Caroline"? Macie odpowiedź. Dominik kocha się w takiej lasce jest antyspołeczny i hmm jak to sam określił najlepiej pokaże wam to ss 

http://scr.hu/5e95/71arp

Tutaj kolejny sorry dużo bardzo tego mam mogą być nie po kolei ale ważne jest to co pokazują

http://scr.hu/5e95/n7rgt

Tak tak to dissy i wogóle na niego ale mój brat nie mógł się powstrzymać 

Tutaj chwila po dodaniu tematu ss na forum jego serwera, screenów nie skomentował tylko to jedno magiczne najprostsze słowo

http://scr.hu/5e95/igurb

Temat będę ciągle uzupełniał o nowe wątki. Jeżeli jest w złym dziale proszę o przeniesienie go do odpowiedniego. Jeżeli macie coś ciekawego o nim zapraszam podsyłanie mi na Pw oczywiście podam autora pod zdjęciem :)

Ps. dla tych co nie wieżą, że screeny są prawdziwe mogę dodać ss z jego profilem gg a wiele osób tutaj miało jego gg co potwierdzi prawdziwość tego co tutaj wam pokazuję. Aaa i Shaggy nie pogrążaj się pisząc tutaj z swoich multi kont typu "Lander" czy coś takiego. no i Twoje pro zabezpieczenia przeciwko wh ja już 5minut po pobraniu clienta miałem haxy 

asd

Opublikowano

No własnie o co tutaj chodzi? :) 

Nazwa jak nazwa, jak dla mnie dziwna nie jest, ssy jakieś ujowe o nwm zabijaniu się czy o czym to jest. Nic tutaj się ciekawego nie znajduje, a ośmieszanie czy to tam wlaściciela jakoś mało interesujące. Już myślałam że coś fajnego pokażesz i jak ssy o "psychiatra", "fanpage" mają ukazać prawdę o serwerze? Nie logiczne coś to

W ogóle jak można zacząć grać na serwerze który nazywa się CarolineMT2? Sama nazwa odpycha.

Chyba nie grałeś na serwer-ach. Ile osób miało ujowsze nazwy a grało 1k+.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nitro kiedys nazwal swoj "MokryRyszard" a grali xD

Tylko, że Shaggy jest "saiko" na punkcie tej dziewczyny chociaż w życiu nie zamienił z nią nawet jednego słowa. Chwalił się, że ma ponad 2 tysiace jej zdjęć a jak znajde ten ss to pokażę wam co powiedział, że zrobi.

@Unga szukam właśnie jak mi zostały ss z rozdanym przez niego eq.

asd

Opublikowano

Ale wrzuć coś o serwerze a nie o założycielu który ci zaufał a ty zachowałeś sie jak gnój wrzucając tutaj takie ss :P. Ale może sie należało, podaj jakieś konkrety o serwerze

Opublikowano

Witajcie nie polecam tam gry ogolnie serwer słabo zabezpieczony. Gm ciągle płacze jak to on ma przej*bane chyba zryło mu banie słuchanie tego 2paca. Dobra pierwsze dlaczego serwer nazywa się "Caroline"? Macie odpowiedź. Dominik kocha się w takiej lasce jest antyspołeczny i hmm jak to sam określił najlepiej pokaże wam to ss 

http://scr.hu/5e95/71arp

Tutaj kolejny sorry dużo bardzo tego mam mogą być nie po kolei ale ważne jest to co pokazują

http://scr.hu/5e95/n7rgt

Tak tak to dissy i wogóle na niego ale mój brat nie mógł się powstrzymać 

Tutaj chwila po dodaniu tematu ss na forum jego serwera, screenów nie skomentował tylko to jedno magiczne najprostsze słowo

http://scr.hu/5e95/igurb

Temat będę ciągle uzupełniał o nowe wątki. Jeżeli jest w złym dziale proszę o przeniesienie go do odpowiedniego. Jeżeli macie coś ciekawego o nim zapraszam podsyłanie mi na Pw oczywiście podam autora pod zdjęciem :)

Ps. dla tych co nie wieżą, że screeny są prawdziwe mogę dodać ss z jego profilem gg a wiele osób tutaj miało jego gg co potwierdzi prawdziwość tego co tutaj wam pokazuję. Aaa i Shaggy nie pogrążaj się pisząc tutaj z swoich multi kont typu "Lander" czy coś takiego. no i Twoje pro zabezpieczenia przeciwko wh ja już 5minut po pobraniu clienta miałem haxy 

Wieżą? Serio? Po tym już wiem z kim mam do czynienia ;)

Pozdrawiam.

PS. Screeny nic nie wnoszą w sprawę serwera, żenada.

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

Wieżą? Serio? Po tym już wiem z kim mam do czynienia ;)

Pozdrawiam.

PS. Screeny nic nie wnoszą w sprawę serwera, żenada.

Spoko spoko #hejty_lecom zbiorę więcej nagram film nie udostępnię filmów z bugami innych ponieważ nie mogę a jak tak usilnie bronisz serweru leć graj napychaj mu konto na PayPalu

asd

Opublikowano

Co ma do serwera prywatne życie jego wlasciciela ? Za upublicznianie takich rozmów bym Ci odrazu tutaj permika wlepił,nie ma na nich nic o serwerze a widze tylko informacje o życiu jego wlasciciela

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tylko, że Shaggy jest "saiko" na punkcie tej dziewczyny chociaż w życiu nie zamienił z nią nawet jednego słowa. Chwalił się, że ma ponad 2 tysiace jej zdjęć a jak znajde ten ss to pokażę wam co powiedział, że zrobi.

No chlopakowi sie z w zyciu nie uklada to sobie zrobił "mały fap folder" xD

Opublikowano

Przecież każdy widział już SS'y z włamania, nieudolności shaggy'ego w sprawie Janka. Po co dalej drążyć ten temat? Ludzie grają to niech grają, ich decyzja, że tracą czas na serwerze takiej osoby. W sumie zawsze to lepiej niż asfen.

tenor.gif

Opublikowano

serio? jak dla mnie kosz, wogole po c**j takie bezsensowne tematy, w tym dziale?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Pozdrowienia dla obrońców shaggego nie znacie go i hejtujecie ss tego piwniczego no-life chyba jesteście takimi samymi przegrywami jak on jeżeli nie wiecie co to znaczy zobaczcie etymologie tego słowa

asd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...