Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagralibyście na trybie serwerowym Jail z dodatkami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie czy zagralibyscie na serwerze Jail ? Byłby to serwer z wieloma dodatkami typu bossy,inne craftingi, walki pvp itp ???

Opublikowano

Tak, ale musiałbyś zrobić przemyślany system ekonomi i system rozwijania własnej postaci, coś że im więcej kopiesz, tym masz więcej punktów umiejętności za które możesz dokupić sobie np. szybsze kopanie.

Narkotyki, market w którym gracze mogą wystawiać swoje przedmioty, aukcje, system głosowań, luckybloki, silkchest, bez pluginu clearlagg, duże cele, brak p2w, brak lagów, dużo slotów, miła administracja nie banująca za nic, farmy do wydzierżawienia, dużo graczy, brak cziterów, szybkie przemieszczanie się miedzy sekcjami, szybki lvl up do następnej sekcji, a nie siedzenie i kopanie w tej samej przez 2 tygodnie.

pamiętaj że ludzie nie grają na serwerach jail/prison po to by się bić ze stworkami : P

tylko po to by się zrelaksować przy kopaniu.

no jeśli to wszystko będzie to na pewno zagram.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Ja zagram ale serwer musi być dobrze zrobiony. 

Mocna maszyna to podstawa, nie te limitowano-nielimitowane pakiety z pukawki, enderchestu czy innych. Dodatkowo pluginy musiałyby być dobrze skonfigurowane i autorskie, tylko tak na serio autorskie, bez cudzysłowiu.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Nic ciekawego w trybie Jail w mc nie widzę. Grałem na kilku serwerach i jedyne słowo, które opisuje ten tryb to NUDA.

Gdybyś dodał jakieś ciekawe dodatki, dobrze rozkręcił serwer, by grało dużo ludzi to może bym wbił chociaż na początek. 

Ale radze pomyśleć nad innym trybem.

Opublikowano

Nic ciekawego w trybie Jail w mc nie widzę. Grałem na kilku serwerach i jedyne słowo, które opisuje ten tryb to NUDA.

Gdybyś dodał jakieś ciekawe dodatki, dobrze rozkręcił serwer, by grało dużo ludzi to może bym wbił chociaż na początek. 

Ale radze pomyśleć nad innym trybem.

Aktualnie nie ma żadnego dobrego servera Jail. Ja rozumiem nikomu się nie chce kopać i wgl. Wolą ludzie duży drop i klepy....

Ale jakos rozwiązał bym ten problem i by było ok.

Tak, ale musiałbyś zrobić przemyślany system ekonomi i system rozwijania własnej postaci, coś że im więcej kopiesz, tym masz więcej punktów umiejętności za które możesz dokupić sobie np. szybsze kopanie.

Narkotyki, market w którym gracze mogą wystawiać swoje przedmioty, aukcje, system głosowań, luckybloki, silkchest, bez pluginu clearlagg, duże cele, brak p2w, brak lagów, dużo slotów, miła administracja nie banująca za nic, farmy do wydzierżawienia, dużo graczy, brak cziterów, szybkie przemieszczanie się miedzy sekcjami, szybki lvl up do następnej sekcji, a nie siedzenie i kopanie w tej samej przez 2 tygodnie.

pamiętaj że ludzie nie grają na serwerach jail/prison po to by się bić ze stworkami : P

tylko po to by się zrelaksować przy kopaniu.

no jeśli to wszystko będzie to na pewno zagram.

Dzięki za propozycje napewno wykorzystam.

Opublikowano

Mnie osobiście nie kreci serwer typu "jail" lepiej sie zastanow nad czyms fajniejszym i z czego sa dochody polecam ci zrobic serwet easyhc (sam pracuje nad zrobieniem serwera easyhc) a nie jakiegos jail...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...