Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 - Brak możliwości edytowania MENU

Bum3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym edytować, usunąć te kafelki: taf1uS3.png

Lecz nie mogę ich usunąć, zmienić ich położenia, rozmiaru itd. 

Jak to naprawić abym mógł swobodnie nimi operować?

Opublikowano

pokombinuj troche z PPM I LPM ewentualnie stwórz nowy profil i tam sprawdź czy działa jeśli tak to przenieś wszystko tam i ustaw je jako konto administratora a to usuń

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Komp/Tablet? Aktuali pomaga?

Wystarczy nacisnąć  i odpiąć pineskę ;)

Tylko, że normalnie powinno się móc je edytować do woli. Jeżeli nie może tego przeciągnąć to ma coś nie tak z OS-em.

Opublikowano

Komp/Tablet? Aktuali pomaga?

Tylko, że normalnie powinno się móc je edytować do woli. Jeżeli nie może tego przeciągnąć to ma coś nie tak z OS-em.

Laptop. 

No nie mogę nic z tym zrobić ani przenieść ani edytować itd.

Opublikowano

Laptop. 

No nie mogę nic z tym zrobić ani przenieść ani edytować itd.

Mysz czy touchpad? Mi po ostatnich apdejtach przestał scroll działać (muszę przewijać suwakiem). Albo jak mam tryb napletu, tzn tabletu te "X-y" od wyłączania aplikacji powinny zjeżdżać (np poczta, zdjęcia) i tego nie robią. Rozwiązaniem staje się wyłączenie i właczenie ponowne tego trybu.

Pobaw się włączaniem i wyłączaniem trybu tabletu i/lub włączaniem trybu pełnoekranowego menu start.

PS: chyba coś znalazłem http://forums.windowscentral.com/windows-10/366553-why-cant-i-move-my-pinned-tiles-around-windows-10-10166-a.html

Opublikowano

Mysz czy touchpad? Mi po ostatnich apdejtach przestał scroll działać (muszę przewijać suwakiem). Albo jak mam tryb napletu, tzn tabletu te "X-y" od wyłączania aplikacji powinny zjeżdżać (np poczta, zdjęcia) i tego nie robią. Rozwiązaniem staje się wyłączenie i właczenie ponowne tego trybu.

Pobaw się włączaniem i wyłączaniem trybu tabletu i/lub włączaniem trybu pełnoekranowego menu start.

PS: chyba coś znalazłem http://forums.windowscentral.com/windows-10/366553-why-cant-i-move-my-pinned-tiles-around-windows-10-10166-a.html

Niestety nic nie dało, komputer uruchamiałem ponownie i nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...