Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamywanie się na czyjeś kotna

MPCpiotr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Podsłuchałem ostatnio rozmowę 2 kolegów gdzie mówili o włamywaniu się na konta. Mówili coś o jakimś programie. Przeszukałem cały internet i jest mowa o jakiś programie co łamie hasła metodami jakąś siłową i słownikową. Ale raczej wątpię żeby ktoś zrobił program i za darmo go wrzucił do sieci. Czy to prawda że takie coś istnieje ? Chcę hasło do pewnego gg i nie wiem jak to zrobi i czy to legalne ?

Opublikowano

Metoda slownikowa polega na wpisywaniu hasła po kolei zgodnie z tym jakie sobie zapisałes w notatnika. Są specjalne programy do tego stworzone które robią to za Ciebie i znacznie szybciej ale wciąż jest to długi czas oczekiwania (ze znakami typu "#" "%") to może trwać parę lat. Wszystko zależy od długości hasła, znaków, wielkości znaków itd)

Opublikowano

Metoda slownikowa polega na wpisywaniu hasła po kolei zgodnie z tym jakie sobie zapisałes w notatnika. Są specjalne programy do tego stworzone które robią to za Ciebie i znacznie szybciej ale wciąż jest to długi czas oczekiwania (ze znakami typu "#" "%") to może trwać parę lat. Wszystko zależy od długości hasła, znaków, wielkości znaków itd)

jakiś link może masz ? :D

Opublikowano

Do programu czy do słownika? Do programu nie mam, ale jak wpiszesz w Google "słownik bruteforce" bądź podobną frazę to wyskoczy Ci parę linków ze slownikami. Ostrzegam, że dobre słowniki ważą po kilkanaście GB

Opublikowano

Napierdzielaja literki po kolei? To jest nielegalne, nie probuj, jak chcesz polatac z meta to zglos sie do mnie, ten sam przyps a korzysci wieksze :v 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na przykładzie league of legends

Na pewnych stronach są słowniki z najczęściej używanymi hasłami. Są programy które również przevhwytuja loginy. Z połączenia loginu i hasła powstaje tzw. "combo list" czyli lista która program odczyta i spróbuję się zalogować na serwer lola. Żeby to zrobić potrzebne są jeszcze protokoły logowania. W skrócie. I tak jak oski mówił, to jest nielegalne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...