Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy MK Jogo jest legalne?

dawcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest legalne, przyjdzie ci policja do domu i cię wyprowadzą w kajdankach przy wszystkich.

Tak serio to nie można go używać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

MK jogo jest wykrywalne i można dostać pernamentego bana zaraz po ostrzeżeniu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kiedyś jakiś rioter powiedział, że używanie mkjogo jest dozwolone, no... ale jak widać rito zmieniło co do tego zdanie.

Obecnie za używanie tego programu grozi nawet permaban, więc nie warto.

giphy.gif

Opublikowano

Ale jak wyłączysz wszystko prócz skinów to możesz spokojnie grac bo nie wykryją. :)

Opublikowano

Po otrzymaniu ostrzeżenia na e-mail od supportu Riot wszystko będzie OK. Jeżeli po ostrzeżeniu dalej będziesz używał grozi Ci to banem w LoL'u na 2 tygodnie. A gdy po tym banie będziesz dalej korzystał dostajesz perma ze strony Riot, więc nie radzę, na własne ryzyko.

Opublikowano

Same skiny tez wykrywaja. Jakis rioter mi napisal ze samo to ze mam mkjogo na dysku sprawia ze moge dostac bana (bullshit)

A jak sprawdzą to, że mam na dysku? Wtf, jakbym chciała to i całą artylerię hacków mogłabym mieć na kompie.  :((

No, ale słyszałam, że legalne, ale też słyszałam, że nie. Każdy z rito supportów śpiewa co innego. 

Opublikowano

Ale jak wyłączysz wszystko prócz skinów to możesz spokojnie grac bo nie wykryją. :)

Nie prowadzaj w błąd ludzi, ja gralem tylko ze skinami a calą reszta odznaczylem i dostalem ostrzezenie na maila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...