Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ASSASIN AION

redpapryka1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc wszystkim mam pytanko ponieważ nikt mi nie chce odpowiedzieć na to pytanie od którego lvl jest skill z takim diabłem

Ktoś mówił że jest skill na 65 co sie chodzi w takim diable ale też napisał że jest taki którym sie atakuje wiecie czy to jakiś skill i od którego lvl czy to stygmat ?

Opublikowano

Na 60/61 sie go dostaje.

Wystarczyło kliknąć w link który podałem a nie wprowadzał byś ludzi w błąd. Skill jest dostępny od 43lvl

Opublikowano

Ripclaw Strike? :O co to jest, nawet nie mam na sinie na liście skilli. A już widzę, dajesz amerykańskie nazwy... Na EU to jest Beast Fang tylko, że to jest zwykły skill nakładający pieczęć a nie przemiana. Poza tym myślę, że mu chodzi o slayer form http://aiondatabase.net/en/skill/3370/

Opublikowano

Ripclaw Strike? :O co to jest, nawet nie mam na sinie na liście skilli. A już widzę, dajesz amerykańskie nazwy... Na EU to jest Beast Fang tylko, że to jest zwykły skill nakładający pieczęć a nie przemiana. Poza tym myślę, że mu chodzi o slayer form http://aiondatabase.net/en/skill/3370/

Napisał jasno o jaki skil chodzi.

Cześc wszystkim mam pytanko ponieważ nikt mi nie chce odpowiedzieć na to pytanie od którego lvl jest skill z takim diabłem

Ktoś mówił że jest skill na 65 co sie chodzi w takim diable ale też napisał że jest taki którym sie atakuje wiecie czy to jakiś skill i od którego lvl czy to stygmat ?

Czyli wie o slayer formie i chodzi mu o ten drugi skil który atakuje i przemienia w diabła.

Co do nazwy tak zapomniałem że na Eu są inne.

Opublikowano

Mam wyłączone wszystkie efekty, dlatego nigdy nie zauważyłam tej przemiany ;P Ale i tak wygląda jak ten ze slayer formy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...