Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu na wojny gildii, który będzie działał z komendami na gildie.

darksebek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuje pluginu który robi coś takiego że gracz pisze komende /wyzwij <tag gildi> tę wiadomość otrzymują założyciele i zastępcy gildi, a wiadomość wygląda tak

"Gildia <nazwa> wyzwała twoją gildie na wojnę" i zastępca ma do wyboru /wojna odrzuc lub /wojna przyjmij. Kiedy zrobi Wojna odrzuc po prostu nic sie nie dzieje obu gildiom i każdemu członku pokazuje się "Twoja gildia / Gildia przeciwnika Odrzuciła wojnę. jeżeli przyjmie Założyciel lub zastępca wybiera 3 osoby( /wojna osoba1 <nick> potem pisze /wojna osoba2 <nick> i tak 3 osoby) może wybrać oczywiście może ustawić także żeby już nie pisać przed każdą wojną /wojna garnizon1 <nick> i tak znowu 3 osoby, oczywiście jeżeli nie są one zalogowane walczą 2 osoby vs 3(CHODZI TUTAJ TYLKO O GARNIZON TE 2 Vs 3) (gildia ma 85% szans na odrzucenie walki a gildia wyzywająca może wyzywać na wojne co ok. 4h) Kiedy obie gildie przyjmą wojnę pisze dla każdej wybranej osoby "Przygotuj się za 2 minuty rozpocznie się wojna". Potem "Została ci jeszcze 1 minuta" a pod koniec odlicza od 10 sekund do 0 i teleportuje wszystkich na arenę. (spawn areny dla druzyn ustawia się komendami /wojna setspawn1 i /wojna setspawn2) po wygranej wojnie każdy pozostały ŻYWY gracz dostaje 15 koxów i 20 punktów chwały.

Z góry dziękuję za pomoc  ;)

sorki ale wytłumaczenie było pisane na skrypt, ale widze że nikt nie może się z tym uporać więc może jest jakiś plugin ?

Opublikowano

@up tak wiem ale ja już posiadam funnyguilds i nie chce go zmieniać więc chodzi mi o plugin który by się połączył lub dodał coś od siebie nie niszcząc "funnyguilds"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...