Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping

Ols

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

http://www.speedtest.pl/test/122738999

Po włączeniu cs'a mam 80-200 pingu nie gra się zbyt komfortowo, dostawca był oblukał i uznał, że u nich jest wszystko ok ;/

Na kompie nie mam żadnych toobarów torrentów itd co mogłoby spowalniać internet.

Router TL-WR841N

Co mogę w tej sytuacji zrobić?

Pasjonat
Opublikowano

Tak ping skacze podczas rozgrywki praktycznie w każdej grze, są magiczne momenty może  3 razy w tygodniu jest normalnie ;p

Opublikowano

Jak robisz speedtest-a to prędkość downloadu lub uploadu jest stała czy się chwieje że spada i wzrasta jeżeli tak to o ile mb/s.

Mój znajomy ma podobny przypadek i winą jest niestabilne łącze które skacze jak porypane i po prostu musi grać wieczorem

Pasjonat
Opublikowano

Jak robisz speedtest-a to prędkość downloadu lub uploadu jest stała czy się chwieje że spada i wzrasta jeżeli tak to o ile mb/s.

Mój znajomy ma podobny przypadek i winą jest niestabilne łącze które skacze jak porypane i po prostu musi grać wieczorem

powinienem mieć stałe 15mb jak ściągam coś to ściąga się z prędkością 15mb

ale na speed test wychodzi 6-10 (zawsze 6-10 wychodzi)

+

Wieczorem, w środku noc, rano nie ma znaczenia  ping zawsze 80-200

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli mówisz tak jak jest, to niestety Twoje łącze musi być niestabilne, postaraj się może też o korzystanie z jak najmniejszej ilości urządzeń podczas rozgrywki. 

1 komputer  i cs

nawet ts nie mam włączonego :)

Pasjonat
Opublikowano

Spróbuj użyć programu który dobiera najlepsze serwery podczas grania tylko nie pamiętam jak się nazywa :/

używam go ;)

(Jak to działa z tymi telefonami jak włączam na telefonie wifi to mi ping podskakuje do 600 ;p)

Spróbuj w ten sposób może coś Ci pomoże

>>KLIKNIJ<<

nie pomogło ;/

szybko zrobiłem speedtest  http://www.speedtest.pl/test/122761394

okazuje się że z 10mb jest 1mb

Włączyłem na chwilkę utorrent i prędkość pobierania było 15mb

speedtest źle pokazuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...