Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA - Spadki po wejściu w Area 47 na Geforce 8600 GT

ZeeNooN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, gdy gram w MTA na serwerze Day-Z i na przykład biegam po Los Santos to mam około 50FPS ale jak wejdę za siatkę Area (To na pustyni) to FPS'y spadają do max. 22 i strasznie nie komfortowo się biega czy strzela, a tak naprawdę tam jest największa akcja i dlatego zależy mi na naprawie tego problemu.

Wiem że nie za świeży ten PC ale GTA SA powinno śmigać:

-Geforce 8600 GT

-E4700 2.60 GHz (2 rdzenie)

-2GB RAM

-Win 7 64bit

Opublikowano

Tak jak osoba wyżej napisała, zbyt duża ilość obiektów może na to wpływać, ew. przeczyść komputer jakimś ccleanerem ze śmieci i przeskanuj dla pewności, no ale jeżeli to się dzieje tylko na tym terenie to albo ilość obiektów albo jakiś błąd jest.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Jest tylko taka mapka na której można zobaczyć lokalizacje wszystkich graczy obecnych na serwerze na dole i tyle jest tam dodatków. No i to tylko na tym terenie. W pozostałych miejscach jest normalnie.

Opublikowano

Z tego co wiem to ten skrypt nie obciąża aż tak komputera, możliwe że mają jakieś błędy w skryptach co powoduje spadki FPS. Najlepiej zapytaj innych graczy czy u nich podobnie jest, jeśli tak zgloscie to administracji, jeśli nie wina najprawdopodobniej leży po twojej stronie, przeczysc komputer, sterowniki zaktualizować spróboj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...