Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala dźwięk !

MrBigeerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z dźwiękiem. Po raz 1 pojawił się on kilka dni temu, kiedy w środku mixa(CS:GO) nagle wyłączyły się wszystkie dźwięki. Restart gry nie pomógł i musiałem grać bez dźwięku  :( Ale następnego dnia wszystko było OK. Ten problem pojawił mi się do dnia dzisiejszego w sumie 3x w ciągu 2 tygodni.W Windzie( 10 Pro) i przeglądarce, też brak dźwięku  :(

Mój W to 10Pro, mam go już trochę czasu i nie było  żadnych problemów. Wydaje mi się, że to pewnie coś z Realtekiem, ale się na tym nie znam.

Sprawdzałem spójność cs, instalowałem najnowsze sterowniki, lecz dalej nie pomaga :'(. Restart PC też nic nie daje...

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC!!!

EDIT:

Teraz w ogóle brak dźwięku nic nie pomaga POMOCY!!!!

CPU: Intel Core I5 3.10 GHz TURBO BOOST 3.30 GHz

GPU: Asus GTX 760 2GB DDR5

Obudowa: jakiś CoolerMaster

Płytka: MSI Military class 4

RAM: 6GB DDR3 1333MHz

Opublikowano

Posiadasz jakiś zewnętrzy interfejs ( tzn karte dzwiekowa) ?  UStawienia sterownika karty sprawdzales? 

Nie nie posiadam zew. karty dźwiękowej. Ustawienia są jakie były cały czas i wszystko było OK. Zainstalowałem win 7, lecz nic to nie zmieniło, nadal brak dźwięku( sterowniki i wszystko zainstalowane). :(

Opublikowano

... Temat do zamknięcia. Nie wiem jak mogłem tego nie sprawdzić, to wina słuchawek. Jak podłączam głośniki to wszystko hula, a jak słuchawki to grobowa cisza :( Sorry za fatygę Panie tureko101.

btw te słuchawki to Ozone( nie wiem dokładnie jak idą te cyferki dalej, ale kiedyś recenzował je Tivlot)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...