Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka gry zedem

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W koncu postanowilem zabrac sie za ta postac , nigdy nie potrafilem nia grac jednak jej wyglad jest jednym z najlepszych w grze.

Gram nim poki co na normalach ale za kazdym razem jest cos nie tak , o ile na poczatku zadaje jeszcze jakies w miare fajne obrazenia to pozniej niz nie jest tak kolorowo , nie wiem czy to wina zle dobranych masterek i run czy moze itemow. Oto moj lolking :

http://www.lolking.net/summoner/eune/24213413#matches

W razie czego mam okolo 24 k ip  do wydania na runy wiec nie powino byc problemow

u1lc.png
Opublikowano

W sumie ja na zeda polecam masterki władcy piorunów a reszte w pierwsze drzewko wsadź. a co do run to używam standardowych, 5% przebicia pancerza reszte w dmg, no i zolte armor, niebieskie mr standardowo. Mój build to yomu, czarny tasak, pozniej ostrze dominika i potem w sumie zwykle sie gra konczy :)

Tu masz link do lolkinga :) http://f239hm6x4f0c1zxeou6dw2ke5cz3nl8h-api-origin.lolking.net/summoner/eune/57698095#matches

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Zed nie jest raczej lategame championem, można skontrować go przedmiotami takimi jak qss, ga, zhonya, michael, oraz summoner spellami jak cleanse i exhaust.

Możesz napisać, której strony na runy/masterki używasz podczas gry zedem? (Nazwy stron na to nie wskazują).

giphy.gif

Opublikowano

wpisz na yt azoh i sie ucz, ma serie uczaca gre zedem

On go nie na uczy :)     Robi Baity na low hp więc nie nauczy kogoś kto zedem robi 3/17 :D

Opublikowano

Do zeda wystarczy dobry build potem wystarczy ze nacisniesz r, napierdzielasz w klawiature lub 2 aa i masz killa

Dla kogoś, kogo nie interesuje wygrywanie meczy - tak wystarczy to co napisałeś.

Jak wyżej kolega napisał, zed jest najsilniejszy na początku i z czasem słabnie. Dlatego ważne jest gankowanie bota/topa kiedy nim grasz :) 

Wskazówka - używaj ulti kiedy masz full eny, w dodatku po ulcie staraj się puścić cień(w) w dobre miejsce(w miejsce gdzie moze uciekac rywal, gdzie sam mozesz ew uciec w recie braku mozliwosci duble r)

Praktyka czyni mistrza :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Nie skladaj krwiopijcy tylko botrka lub hydre.

Ogladaj powtorki pro graczy co dobrze graja zedem np faker i bjergsen

kanaly na yt gdzie takie znajdziesz.

tekk

pro replays

bjergsen stream 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...