Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka ustawienia itp.

Flux.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam pewien problem/zapytanie. Posiadam myszkę Bloody V8M po podłączeniu jej mysz śmigała super i przyzwyczaiłem się do niej szybko, ale postanowiłem pobrać program do konfiguracji.. i tu zaczęła się moja męka odrazu po zainstalowaniu programu (z oficjalnej strony) mysz nagle sama się zkonfigurowała (zaznaczam, że nawet nie zdążyłem odpalić programu i NIC w nim nie grzebałem) podczas instalacji także nie było wzmianki o żadnych konfiguracjach. Kursor chodzi za szybko ciężko mi jest namierzyć dokładnie miniona ponieważ kursor zachowuje się zbyt "płynnie" zamiast zatrzymać kursor muszę go lekko cofać do celu ... co jest bardzo uciążliwe ... Usunąłem program ale dalej problem nie zniknął czy jest może jakiś sposób na przywrócenie starego działania myszy czy może podpowiecie mi jak ją ustawić pod moją rękę ;) 

Pozdrawiam. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

W programie sie badziewnie ustawia i nic nie pasuje pozatym napisalem ze usunalem program...

Opublikowano

Też mam Bloody V8 i tam masz takie ustawienia jak odpalisz ten program ustaw tam : do strzelanek bez zadnego probnego multi clickera i wez autokorekta na czulosc tam takie cos powinno byc w ustawieniach pogrzeb :P

Opublikowano

Też mam Bloody V8 i tam masz takie ustawienia jak odpalisz ten program ustaw tam : do strzelanek bez zadnego probnego multi clickera i wez autokorekta na czulosc tam takie cos powinno byc w ustawieniach pogrzeb :P

Z tego co napisałeś kompletnie nic nie zrozumiałem -.-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...