Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do mainowania

Buddycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie, szukam jakiegoś champa fajnego mechanicznie, żeby nie opierał się tylko na PPM i/lub 1 skillu, żeby potrzeba było użycia trochę mózgu ale nie polegała na 1 combo by kogoś zabić, chodzi mi o postacie typu Riven (ale nie chcę jej mainować), etc. Mogę grać na wszystkich "liniach" oprócz Supporta, wolałbym też by nie była ta postać broken i nie dostała po jakimś czasie nerfhammera lub reworku

wszystkim śmieszkom od razu mówię, że azir odpada

po prostu nie chce by mi sie postac znudzila po 2 grach

kCTPOlg.gif

feel free to live

­

Opublikowano

Diana:

+ tarcza, co zadaje dmg

+ mocny ult, mały cd (jak się wcześniej rzuci Q to brak cd)

+ zrównuje z ziemią wszystkie papierowe postacie

+ jak się ogarnia to całkiem spoko mechanika ucieczki -> Q w stworki w jungli i ulti

- manożerna na początku

- w jungli nie opłaca gankować przed 6

- jak nie trafisz z Q to przepada Ci całe combo

Opublikowano

Lulu jest bardzo fajna, ma escape, dmg czego chcieć więcej. Jeśli chcesz coś innego to ahri lub fizz 2 bardzo silne i niedoceniane postacie. Ahri szybko nerfa/reworka nie dostanie bo jakis czas temu na q dostała. 

Opublikowano

Jeśli chcesz trochę popracować to polecam Zed'a

-Wspaniały Ult

-Mobilny

-Duże dmg

I jak wspomniałeś trzeba ruszyć trochę głową :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Gangplank jest dość trudny, ale przyjemny jak się już go nieco opanuje.

• Możesz usunąć jedno cc
  • Sustain na linii
  • Aoe kryty
  • Globalny ult
  • Świent late game
  • Dobre 1v1 i teamfight'y
  • Ignorowanie armora (Beczki)
  • True damage (Pasyw)
  • Szybki push
  • Kiepski early game

giphy.gif

Opublikowano

Gangplank bardzo przyjemna postać, tylko że jest broken.Samemu można spokojnie wygrywać gierki.Podstawa to wyfarmienie się na lini w early, tylko że GP po 6lvl trzeba cały czas obserwować mini mape.Ale i tak polecam

Opublikowano

Mój main Shaco easy to carry hard to master,postać dla ludzi którzy posiadają mózg i są w stanie przechytrzyć samego sb jeśli taki jesteś to postać dla cb.

Leblanc także duży fun z gry można tak oszukać enemy że gość dostanie epilepsji przez twoje W i pasyw

Opublikowano

Wez Yasuo ze wzgledu na zlozona mechanike. Jest on mobilny, ma shielda, moze zablokowac kazdego skillshoota, latwo sie nim farmi, ale zeby cos ugrac to naprawde trzeba ogarnac jego mechanike i styl gry.

Opublikowano

Yasuo!

Mainuje go od ponad roku i powiem ci ze po 3-4 miesiacach go opanowalem w 80%!

Jest bardzo dobry zabije kazdego ma tylko 1 minus!

Musisz sie baaardzo wyfarmic do 10-20 minuty (tyle ile sie da) zeby miec staticka+ininity

Masz te 2 itemki i zabijasz kazdego nawet tanki bo ma na ulcie penetracje armorka ;d 

POLECAM 10/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...