Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

exp na botach

KochamFapac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od czego zalezy ilosc expa za wina na botach? długosc gry albo ilosc killow czy golda ma wpływ? i czy na zaawansowanych botach dostaje się więcej expa niz na podstawowych?

Opublikowano

Jeśli chcesz w legitny sposób expić konto to rób to na zaawansowanych botach. Ilość expa zależy od długości rozgrywki, no i oczywiście od tego czy wygrasz czy przegrasz. Ja swoje konto expiłem na zaawansowanych. Exp fajnie leci. 3 gry na godzinę czyli wychodziło mi gdzieś +- 200 xp. Chyba najlepszy sposób. Staraj się nie kończyć gry przed 20 minutą. Pozdrawiam. W razie czego mnie oznacz ;)

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

chce grać jedną ręką na okienku, co jakis czas tylko klikać postacią wiec gierki sie przed 20 minuta raczej nei skoncza. Wkońcu nie wiem czy wiecej expa leci za wygrany mecz na zaawansowanych czy podstawowych, odpowie mi ktoś? jeśli gra trwa ponad 20 minut.

Opublikowano

Do 10 lvla 100% expa wszystko

10-20 lvl 80% expa podstawowe boty reszta 100%

20-30. lvl 80% expa zaawansowane easy jeszcze mniej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...